ANA BEKUTA POSLIJE ESTETSKIH OPERACIJA JE DRUGA ŽENA: Željela je da se podmladi, a evo šta je dobila

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Otkad se pojavila na javnoj secni Ana Bekuta oduševljava javnost, kako svojim raskošnim glasom, tako i neobičnom ljepotom.

I dok su se njene kolegice svako malo odlučivale na estetske operacije i korekcije, Ana je njegovala prirodan izgled. No, prije nekoliko godina, pjevačica je poželjela da se podmladi, te je otputovala u Španiju, gdje je kod jednog od najcijenjenijih hirurga zatezala lice.

Takođe je uklonila crvenilo sa lica i vrata, podigla kapke i istakla jagodice. Estetske operacije obavljene u inostranstvu Bekuta je krila od medija kao zmija noge, skrivala ih je i od bliskih prijatelja, sve u strahu da će se pročuti te da će je neko osuditi, piše Story.

Pjevačica je, kako mnogi tvrde, prije ovih korekcija operisala i nos, no, ni o tome nije željela da govori. Iako joj, ako je suditi po starim fotografijama, to nije bilo ni potrebno.

Na njenu sreću zavladalo je vrijeme kada su estetski tretmani postali dio svakodnevne higijene i njege, te ona danas rado govori kako odlazi kod kozmetičara na masaže, botoks, ubrizgava voćne kiseline, zapravo radi sve ono što će njenom licu zadržati jedrinu i ljepotu, jer još uvijek nema namjeru da se povuče sa scene.

svet-scandal.rs