1kor l1h


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Bivša učesnica rijalitija i starleta Ana Korać nerijetko na svom Instagramu ističe kako uživa u luksuzu.

Ana često pokazuje šta sve posjeduje, a mnogi se pitaju već duže vrijeme odakle joj toliki novac, s obzirom da nosi skupocjenu garderobu, putuje po egzotičnim destinacijama, a sada se pohvalila i voznim parkom.

Koraćeva je sada na svom Instagramu pokazala dva preskupa automobila. Naime, ona je pozirala na bijelom Mercedesu koji vrijedi nekoliko desetina hiljada eura, dok se u pozadini nalazi parkirana G klasa crne boje, koji vrijedi oko 100.000 eura.

Ona je u opisu fotografije kratko napisala: “Moje igračke”, i dok mnogi nagađaju da li su automobili zaista u njenom vlasništvu. 

Takođe, Ana je i veliku sumu novca iskeširala i na plastične operacije.

Inače, ona je nedavno privukla veliku pažnju javnosti kada se sukobila sa Majom Marinković i njenim ocem Takijem, zbog čega ju je prozvala na drušvenim mrežama.

“Stvarno ne znam šta ovaj lažljivi morž hoće više od mene. Nije ti dosta što ti lažeš, nego si tako vaspitao kćerku, ali sam shvatila da si i ti moj vatreni fan što dokazuje ova slika gdje si me molio da se slikamo. Ja bih vam poručila da idete zajedno na liječenje od Ane Korać. To mora da je neka porodična prenosiva bolest. Ko će ga znati. A to što ste zajedno pričali moraćete i da dokažete uskoro na sudu, taman eto vam prilike da me opet zamolite za jednu sliku. Naravno, ja sam uvijek fina prema tako vatrenim fanovima”, napisala je Ana Korać tada.