Portal 072info

Ana Mirjana Račanović – Jevtić: Živim u Njemačkoj, ali često smo u Bosni!

Jedna do najljepših predstavnica naše zemlje na svjetskom izboru ljepote, ona koju narod najviše pamti, Ana Mirjana Račanović živi u Njemačkoj sa suprugom Alenom Jevtićem i djecom Adrijanom, Aleksandrom i Anđelom.

Ana Mirjana s porodicom danas živi u blizini Baden Badena, ali vrlo često su svi zajedno u Bosni, u posjeti Alenovoj porodici u mjestu Popovi ili pak kod njenih roditelja, koji žive u centru Bijeljine, prenosi Avaz.

Imala je 19 godina kada je osvojila titulu Miss BiH.

“Brzo mi je proletjelo, ne djeluje mi da je to bilo baš tako davno, iako je prošlo 15 godina. Lijepa sjećanja me vežu za taj period, jednostavno, volim da se svega sjetim, a za Sarajevo me vežu posebne uspomene, najljepše”, kaže Račanović.

Danas je majka troje djece. Odlučila se posvetiti djeci i porodici te karijeru ostaviti po strani, piše Avaz.

“Tako sam željela. Vezana sam mnogo za djecu. Ne mogu biti na dvije strane. Posao kojim sam se bavila zahtijevao je stalna putovanja, odvojenost od porodice, a to, stvarno, nisam mogla. Ne mogu razmišljati jesu li djeca dobro, imaju li temperaturu, ko je sada s njima, ko se o njima brine… Volim se posvetiti porodici, tako mi najviše odgovara”, kaže Mirjana.

bh-index.com

Podijelite članak