Screenshot 1 127
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Ana Nikolić nakon porođaja i gubitka kilograma odlučila je da se na scenu vrati u velikom stilu, te je snimila navodno preskupe pjesme i spotove na ezgotičnim destinacijama, zbog čega je navodno morala da pozajmi čak 200.000 eura od jednog poznatog menadžera.

FIXGEHALT

Kako prenosi Kurir, ona je ovaj novac pozajmila 2019. godine kada je počela da radi na posljednjem albumu, a s menadžerom je potpisala ugovor da će mu novac vraćati od nastupa narednih godina.

Međutim, taman kada je objavila nove pjesme, počela je pandemija koronavirusa, pa nije mogla da radi i da vraća taj dug. U međuvremenu, zbog nedostatka posla, Nikolić je navodno pozajmila još novca od menadžera da bi imala za svakodnevne potrebe.

Opšte je poznato da ona živi na visokoj nozi, što podrazumijeva da ima čitav tim ljudi oko sebe koje plaća da joj čuvaju dijete, vode društvene mreže, stiliste i frizere, a ima i ličnog vozača.

LIDER

Nikolić je snimila još jedan singl nedavno za šta se također zadužila. Kako se navodi, samo u posljednju godinu, pjevačica je pozajmila još 100.000 eura, što znači da duguje ukupno 300.000 eura.

Uzimajući u obzir da Ana za jedan nastup uzima u prosjeku između osam i deset hiljada eura, to znači da će narednih dvije godine morati da odvaja polovinu zarade da bi vratila dugove.

Ovim povodom Ana se nije oglašavala.