Aneli prolila rijeku suza zbog Janjuša i porodične tragedije koja ga je zadesila: Priznala da se kaje zbog svega što je…

Aneli prolila rijeku suza zbog Janjuša i porodične tragedije koja ga je zadesila: Priznala da se kaje zbog svega što je…

Tokom prošle noći u rijaliti “Elita”, nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, vratio se Marko Janjušević Janjuš. On je nakon razgovora sa pripadnicima sedme sile stigao u Bijelu kuću.

Janjuš je svojim cimerima otkrio što ga nije bilo u Eliti, te im je ispričao za porodičnu tragediju. Naime , kao što je javnosti poznato, Janjuš je izgubio mlađeg brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo.

Nakon što se obratio cimerima, Janjuš je izašao iz Bele kuće, a Aneli Ahmić ostala je u šoku zbog svega što se Janjušu desilo, te je priznala Mioni Jovanović da ne zna kako da se ponaša i da se kaje zbog svega što je rekla za Janjuša dok je bio van Elite.

– Ne znam Miona šta da radim, kako da se ponašam u ovoj situaciji, da li da mu priđem ili ne, sad mi je krivo zbog svega što sam rekla. Ne daj Bože nikome tako neštom stvarno mi je jako žao – rekla je Aneli.

U jednom momentu ona je krenula do Janjuša te mu je izjavila saučešće, zagrlila ga i poljubila.

Nakon toga, Aneli je otišla u svoj krevet gdje je sve vrijeme ćutala i plakala, u šoku zbog tragedije koju je Janjuš doživio.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE