Ani Bekuti pozlilo: Prekinuta Emisija!

156207 anabekutafotonebojsamandic14800195171042947 ff 1 750x506 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Ana Bekuta i Marija Šerifović posvađale su se kao nikad do sad! Iako smo navikli da se žiri takmičenja Zvezda Granda često svađa, pa se niko ne iznenadi kada jedni drugima upute salvu uvreda iružnih riječi, ovog puta su po mišljenju Bekute pređene sve granice. Nakon što je Marija javno izrekla svakakve optužbe na njen račun, umješao se i Milutni Mrkonjić koji je stao u zaštitu svoje partnerke.

– Mrka je poludio kada je čuo da je Ana zbog Marije popila lijek za smirenje i napustila emisiju. On Mariju uvažava kao umjetnika i pjevačicu, voli njene šale i smisao za humor, ali smatra da je ovog puta pretjerala i da je Ani zbog nje pozlilo, što je nedopustivo. Rekao je ako se još jednom ponovi, on će lično popričati sa njom – kaže dobro obavješten izvor koji se našao na licu mjesta i vidio da je Bekuta bila prilično potresena i sa knedlom u grlu pričala u bekstejdžu.

– Šta meni ovo treba. Da se svađam i nerviram! Zbog koga i čega. Da zdravlje svoje kidam zbog nekih koji ne znaju ni da te ispoštuju, da imaju neki respekt prema tebi kao kolegi, čovjeku, pjevaču. Mene su našli da prozivaju i ponižavaju pred kamerama. Na šta ovo liči? Ovo prelazi sve granice, ne mogu ja ovo više. Dokle, ima li kraja ovom bezobrazluku – izgovarala je Ana vidno uznemirena sjedeći sama za stolom.

U jednom momentu je, kako je rekao izvor, izvadila iz torbe nešto to mu je zaličalo na lijekove za smirenje, što je popila uz čašu vode. Pošto je vidio da Ane nema, Saša Popović je došao do bekstejdža da vidi šta se dešava i sa njom popričao nekoliko minuta. Objasnio joj je da ne shvata lično i da je to samo šala, da se međusobno svi vole i uvažavaju, pa je Bekuta nekako uspjela da se smiri.

Poslije nekog vremena se vratila na svoju poziciju, tako da je emisija mogla da se nastavi. Ipak, atmosfera se nije sasvim opustila, ali s obzirom da se snimanje nastavlja tek u septembru i Ana i Marija imaju vremena da se ohlade.

Konflikt između njih desio se na snimanju jedne od emisija “Zvezda Granda”, kada je pobednica “Evrovizije” skrenula pažnju koleginici da je osvetoljubiva i da komentare na račun takmičara doživljava previše lično!

– Za razliku od velikog dijela ovog žirija, pamtim svaki glas kojije dat raznim takmičarima. Ana je rekla da je u prvoj pjesmi imala problem sa tvojom bojom glasa. To slobodno uzmi i baci u đubre, taj komentar, jer je prva pjesma bila prelijepa i pretačna”, rekla je između ostalog Marija svojoj takmičarki, što je Ani bilo dovoljno da odreaguje.

– Stvarno nema smisla da se tako ponašate, i ti Marija i Jelena. Da se mi ovde svađamo zbog kandidata. Imate da skinete kapu i da mi se zahvalite na glasanju. Sita sam vaših komentara i prozivanja. Ajde, bre, ućutite više – dodala je Ana, na šta je Šerifovićeva ponovo uzvratila još žustrije.

– Ana, šta je tvoj problem? Istorija i emisije iza nas su pokazatelj da se svetiš. Glasovi koje daješ govore to. Ljudi i publika pričaju i pišu to. Znaš šta je još problem, što se mi ovdje šalimo, pravimo program, ali nakon toga to ne doživimo baš lično, za razliku od tebe. Ti sve što ti se kaže shvataš lično, pa se u slijedećem takmičarskom paru svetiš i radiš kontra svih pravila! Ovo je apsolutna istina. To je tvoj karakter.

Iako su ostali članovi žirija pokušavali da spuste loptu, to im nije pošlo za rukom, pa je Ana, koja je sve vrijeme zbog nervoze ispijala vodu ponovo uzvratila:

– Pun mi te je kofer više! – dobacila je Bekuta posle čega je vidno uzrujana napustila snimanje i otišla iza scene.

Ono što je sigurno jeste da Marija nije osvetoljubiva, a da li će Ana prihvatiti činjenicu da se sve radi zarad programa i da ne prihvata stvari previše lično, ostaje da vidimo u novoj sezoni takmičenja.