Anid Ćušić: Već dvije godine ne pratim „Zvezde Granda“

Anid Ćušić: Već dvije godine ne pratim „Zvezde Granda“

Mostarac Anid Ćušić, pobjednik „Zvezda Granda“ u sezoni 2017/2018., kao i svi pjevači priželjkivao je povratak na scenu i kontakt sa publikom.

– Nakon više od godinu dana pauze, pomalo je čudan, ali prelijep osjećaj vratiti se na scenu. Ljudi su željni provoda, dobre muzike i atmosfere. Po povratku na scenu, bilo je teško ispratiti tempo, ali „izgurali“ smo to na najbolji način – kaže Ćušić za portal „Avaza“.

Iako je postao poznat kroz „Zvezde Granda“, mladi pjevač nam kaže da taj šou više ne gleda.

– Zaista, ja već dvije godine ne pratim takmičenje. Pojedina dešavanja upratim putem Instagrama ili Facebooka, ali to je sve. Ne ulazim u tematiku i šta se sve tačno dešava. Znam da više nema Lukasa, i da je na njegovo mjesto došao Đorđe David – kazao nam je Mostarac sa beogradskom adresom.

Anid je nedavno objavio duet „Klošar“ sa Darkom Lazićem. U planu su nove pjesme za koje se čeka samo pravi trenutak.

– Radim na novim pjesmama, ljetna sezona se privodi kraju, tako da imam već nešto spremno. Čeka se pravi trenutak da „zakucamo“ jesen i zimu – otkriva nam Ćušić.

Ističe da bi volio napraviti solistički koncert, ali o tome ne razmišlja puno. Kako kaže, sve stvari će doći na svoje mjesto u pravo vrijeme. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE