APARTMANI BEDI: Odmorite dušu i tijelo na Vlašiću za samo 10 KM

APARTMANI BEDI: Odmorite dušu i tijelo na Vlašiću za samo 10 KM

ApartmaniBEDIVlasicSir, pastirski pas tornjak i autohtona pasmina ovce pramenka zaštitni su znakovi planine Vlašić, carstva netaknute prirode u srcu Bosne, a u koje ćete se uvjeriti ukoliko i u ljetnim danima odlučite da se rashladite planinskim, svježim i čistim, zrakom.

Austrougarska aristokracija odmarala je u 19. stoljeću na njezinim obroncima dušu i tijelo, a danas je Vlašić planina raj za turiste iz čitavoga svijeta. Na Babanovcu, najpoznatijem dijelu planine koja je ime dobila po nomadskom narodu, Vlasima, sagrađena je sedamdesetih godina prošloga stoljeća 90 metara visoka skijaška skakaonica na kojoj se održavalo legendarno natjecanje u skijaškim skokovima – Pokal Vlašić.

Na Babanovcu se nalaze i novoizgrađeni Apartmani ‘BEDI’ koji svojim jedinstvenim položajem i komfortom ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Pristupačnost cijena još jedan je od pokazatelja zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju?!

Iskoristite posebnu ponudu kreveta po cijeni od 10 KM (min. četiri osobe) a koja je pravi spas i bijeg od temperatura koje nas očekuju. Uživajte u svježem i čistom planinskom zraku po minimalnim cijenama u novoopremljenim apartmanima koji su opremljeni i kablovskom televizijom.

Više informacija na [email protected] ili na oficijelnoj Facebook stranici klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica