Portal 072info

APARTMANI BEDI: Proslavite Novu godinu na Vlašiću, četverodnevni boravak 100 KM!

Oduvijek se proslavi Nove godine i ispraćaju stare godine davala velika pažnja, tako svi oni koju obilježavaju proslavu Nove godine s posebnom dozom ozbiljnošću tragaju idealno mjesto za takvo nešto. Uistinu, proslava Nove godine sa razlogom ima svoju jedinstvenu simboliku koja se ne može porediti sa proslavom drugih praznika.

Tradicionalno se mnogi Bosanci i Hercegovci, ali i gosti iz regije odlučuju biti dio čarobne proslave Nove godine na Vlašiću koja opravdano slovi za najbolje mjesto gdje možete kazati zbogom staroj i raširiti ruke novoj godini. Pahulje, snijeg, bijeli prekrivač, čist vazduh i veliki broj turista samo su neki od razloga koji su za veliki broj stanovništva atrakcija, a podsjećamo kako se svake godine organizuje doček Nove godine na otvorenom uz veliki vatromet.

Pored navedenog, tradicija je da se za ovu prigodu organizuje i bogat muzički program, a što se pokazalo ispravnim budući da je iz godine u godinu potražnja za smještajem na Vlašiću u ovo vrijeme sve veća. Mnogi smještaji svoje kapacitete popune i nekoliko mjeseci prije decembra, a što je još jedan od pokazatelja o napisanom. 

Novoizgrađeni i novoopremljeni apartmani ‘BEDI’ također nude svoje smještajne kapacitete za sve one koji znaju kako dočekati Novu godinu a da je teško možete zaboraviti. Njihovi smještajni kapaciteti  

– Apartman br. 1 (12 osoba)
– Apartman br. 2 (10 osoba –
REZERVISANO)
– Apartman br. 3 (2 osobe –  REZERVISANO)

Tako svoje smještajne kapacitete za doček Nove godine nude već od 100 KM po osobi (u cijenu uključen boravak od tri noći – četiri dana), a sve što je neophodno kako biste saznali više informacija jeste da im se pridružite na Facebook stranici, te ih kontaktirate u vidu poruke ili slanja e-maila na: bedivlasic@gmail.com, a dostupni su i na broj telefona +387 61 451 473 putem Vibera ili GSM-a.

Pridružite se zvaničnoj Facebook stranici apartmana ‘BEDI’ Vlašić klikom OVDJE, pogledajte fotografije apartmana i stupite u kontakt, rezervišite svoj boravak i uživajte na Vlašiću!

Podijelite članak

Počitajte još

USPJEŠNA ZIMSKA SEZONA Sunčano vrijeme i uređene skijaške staze primamile hiljade posjetilaca na Vlašić

Redakcija

APARTMANI BEDI: Zimovanje u srcu Vlašića već od 20 KM!

Redakcija

APARTMANI BEDI: Proslavite Novu godinu na Vlašiću, četverodnevni boravak 100 KM!

Redakcija