Portal 072info

APARTMANI BEDI: Spektakularni doček Nove godine na Vlašiću za 20 €

http://www.dreamstime.com/stock-image-image32599511

Oduvijek se proslavi Nove godine i ispraćaju stare godine davala velika pažnja, tako svi oni koju obilježavaju proslavu Nove godine s posebnom dozom ozbiljnošću tragaju idealno mjesto za takvo nešto. Uistinu, proslava Nove godine sa razlogom ima svoju jedinstvenu simboliku koja se ne može porediti sa proslavom drugih praznika.

Tradicionalno se mnogi Bosanci i Hercegovci, ali i gosti iz regije odlučuju biti dio čarobne proslave Nove godine na Vlašiću koja opravdano slovi za najbolje mjesto gdje možete kazati zbogom staroj i raširiti ruke novoj godini. Pahulje, snijeg, bijeli prekrivač, čist vazduh i veliki broj turista samo su neki od razloga koji su za veliki broj stanovništva atrakcija, a podsjećamo kako se svake godine organizuje doček Nove godine na otvorenom uz veliki vatromet.

Pored navedenog, tradicija je da se za ovu prigodu organizuje i bogat muzički program, a što se pokazalo ispravnim budući da je iz godine u godinu potražnja za smještajem na Vlašiću u ovo vrijeme sve veća. Mnogi smještaji svoje kapacitete popune i nekoliko mjeseci prije decembra, a što je još jedan od pokazatelja o napisanom. 

Novoizgrađeni i novoopremljeni apartmani ‘BEDI’ također nude svoje smještajne kapacitete za sve one koji znaju kako dočekati Novu godinu a da je teško možete zaboraviti. Njihovi smještajni kapaciteti (jedan apartman – max 12 osoba) su također na raspolaganju svim zainteresovanima koji žele doživjeti doček i proslavu Nove godine poput one koju gledamo u filmovima. 

Tako svoje smještajne kapacitete za doček Nove godine nude već od 20 eura, a sve što je neophodno kako biste saznali više informacija jeste da im se pridružite na Facebook stranici, te ih kontaktirate u vidu poruke ili slanja e-maila na: bedivlasic@gmail.com. Pridružite se zvaničnoj Facebook stranici apartmana ‘BEDI’ Vlašić klikom OVDJE

Podijelite članak