Portal 072info

APARTMANI BEDI VLAŠIĆ: Provjerite zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju?!

Apartmani „BEDI“ smješteni su u samom centru Vlašića, odmah kod baby lifta. Ugodan ambijent i izolovanost od buke daje našim apartmanima veliku prednost, naročito što smo od centra Babanovac (platoa) udaljeni svega dvije minute šetnje…

Kapicitetom smo spremni ugostiti 10 do max 12 osoba po jednom apartmanu, a pored već navedenih pogodnosti, idealni smo za boravak porodice sa djecom koja koriste baby lift.

Osim u potpunosti opremljenih apartmana (kuhinja sa posuđem, posteljina, dnevni boravak sa televizorom + kablovska, muzičkom linijom koja podržava USB itd.) također su Vam na usluzi i pecara/šadrvan koji je idealan za roštilj kako u zimskim tako i ljetnim danima. Pored šadrvana otvorenog tipa za naše goste obezbijedili smo i prostoriju zatvorenog tipa sa kaminom koja je također idealna za roštiljanje sa jedinstvenim pogledom na baby lift.

Za predstojeću zimsku sezonu našim gostima omogućit ćemo i besplatan WI-FI internet!

Zagrijavanje je na drva uz pomoć JOTUL peći koja izuzetno i kvalitetno uspijeva zagrijati naše apartmane koji su svakako, kako sa vanjske tako i unutrašnje strane, obloženi stiroporom koji dodatno zagrijava ali i održava toplotu apartmana. Za naše goste osiguramo i slobodno parking mjesto, što je svakako velika prednost za boravak na planini Vlašić. Sunčana strana, jedinstven ambijent i otvoren pogled na baby lift ali i Vlašić dovoljni su razlozi da svoje povjerenje ukažete nama!

PROVJERITE ZAŠTO NAM SE NAŠI GOSTI UVIJEK VRAĆAJU?!

Za informacije i rezervacije obratite se na e-mail: bedivlasic@gmail.com ili kontakt telefon: 00387 61 451 473 a svakako da nam se možete pridružiti i na našu Facebook stranicu klikom OVJDE.

U nastavku teksta uživajte u fotografijama oba apartmana…

Gile oduševio publiku u prepunom Tapasu

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box