APARTMANI BEDI: Najpovoljnije cijene zimovanja u srcu Vlašića!

MODERNI APARTMANI NA TOP LOKACIJI

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Apartmani „BEDI“ smješteni su u samom centru Vlašića, odmah kod baby lifta. Ugodan ambijent i izolovanost od buke daje našim apartmanima veliku prednost, naročito što smo od centra Babanovac (platoa) udaljeni svega dvije minute šetnje…

Šadrvan/pecara ispred apartmana

Kapicitetom smo spremni ugostiti: APARTMAN 1 – do 12 OSOBA – U NASTAVKU POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I VIDEOPREZENTACIJU APARTMANA

VIDEO PREZENTACIJU APARTMANA, NA KOJEM VIDITE I LOKACIJU OBJEKTA, POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

APARTMAN 2 – do 10 OSOBA – U NASTAVKU POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I VIDEOPREZENTACIJU APARTMANA

VIDEO PREZENTACIJU APARTMANA, NA KOJEM VIDITE I LOKACIJU OBJEKTA, POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Pored već navedenih pogodnosti, također smo idealni i za boravak porodice sa djecom koja koriste baby ski-lift, a koji je od naših apartmana udaljen svega deset metara.

Izgled objekta

Osim u potpunosti opremljenih apartmana (kuhinja sa posuđem, posteljina, dnevni boravak sa HD PLAZMA TV + kablovska, muzičkom linijom koja podržava USB itd.) također su vam na usluzi i pecara/šadrvan koji je idealan za roštilj kako u zimskim tako i ljetnim danima.

APARTMANI BEDI VLAŠIĆ
APARTMANI NA VLAŠIĆU

Zagrijavanje je na drva i JOTUL kamine koji izuzetno i kvalitetno uspijevaju zagrijati naše apartmane koji su svakako, kako sa vanjske tako i unutrašnje strane, obloženi stiroporom što dodatno zagrijava ali i održava toplotu apartmana. Posjedujemo besplatan WI FI internet tokom cijele godine i kablovsku televiziju sa 350 programa.

Izgled apartmana

Za naše goste osiguramo i slobodno parking mjesto, što je svakako velika prednost za boravak na planini Vlašić. Sunčana strana, jedinstven ambijent i otvoren pogled na baby lift, ali i Vlašić, dovoljni su razlozi da svoje povjerenje ukažete nama!

APARTMANI BEDI VLAŠIĆ
APARTMANI NA VLAŠIĆU

PROVJERITE ZAŠTO NAM SE NAŠI GOSTI UVIJEK VRAĆAJU?!

Za informacije i rezervacije obratite se na kontakt telefon: 00387 61 451 473 (GSM ili Viber), a svakako da se možete pridružiti i na našu Facebook stranicu klikom OVDJE gdje možete pogledati još fotografija apartmana.

U nastavku pogledajte videoprezentaciju oba apartmana: