Apel za 15-godišnjeg Amela Fatića kojem je potrebna operacija u Turskoj

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Udruženje Pomozi.ba ponovo pokrenulo apel 15-godišnjeg Amela iz Sarajeva koji ima genetsko oboljenje koje uzrokuje krivljenje zglobova.

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za 15-godišnjeg Amela Fatića iz Sarajeva kojem je potrebna operacija u Turskoj. Za njega je u funkciju stavljen humanitarni broj 17046 kojim donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere.

Amelu svaki korak stvara bol. Zbog teškog genetskog oboljenja koje uzrokuje krivljenje zglobova, otežano se kreće i u svemu mu je potrebna pomoć roditelja.
Za njegovu operaciju u Turskoj potrebno je 23.700 eura, u suprotnom moglo bi doći do još veće deformacije. Operacijom će se ispraviti kosti iznad i ispod koljena, a ovaj dragi dječak će lakše hodati i manje se umarati.

ČITAJ JOŠ:  Dubai dobio prvi ploveći supermarket

Od iste bolesti od koje boluje Amel, boluje i njegova majka, nana i tetka.

Omogućimo život bez bolova ovom dječaku pred kojim je cijeli život. Osim poziva na broj 17046 pomoći mu možete i donacijama putem web platforme www.pomoziba.org ili žiro računa Udruženja Pomozi.ba.

GODISNJICA
MARKETING