Portal 072info

Arkanovom sinu doveli novu žrtvu, još jedan diletant na meniju

ar 9
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veljko Ražnatović se poslije osam mjeseci vraća u ring, slavodobitno su objavili srbijanski mediji. Nasljednik ratnog zločinca Arkana, istina je vraća se u ring, ali ni ovog puta situacija nije drugačija nego ranije. I ovog puta on je navodno opasan, uništit će protivnika Denisa Kozlova iz Ukranijine.

– Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu. Naravno, svaka mu čast na hrabrosti, odmah je prihvatio da se bori, dok su mnogi odustali. Fer-plej je zagarantovan, ali i nokaut, iskreno vjerujem. Nastavit ću gdje sam stao u svom pohodu na evro-titulu – kazao je Ražnatović poslije vaganja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nema dileme, po izboru protivnika da će nastaviti dalje. Ono što će se teško pročitati u srbijanskim medijima, jer radi se o sinu Arkana i Cece, je činjenica da je Kozlov ništa manje bokserski diletant, nego što su drugi Ražnatovićevi protivnici. 

Njegova statistika kaže da je pobijedio sedam puta, a da nikada nije slavio protv borca koji ima pozitivan omjer. Čak pet pobjeda ima Ukrajinac protiv boraca koji nikada nisu ubilježili trijumf u profi ringu. Sa druge strane izgubio je devet puta i jasno je da se radi o klasičnom bokseru za nabijanje skora, kako to Arkanovom nasljedniku i jeste plan. Kozlov je izgubio šest puta u posljednjih sedam mečeva i sve je osim ozbiljnog borca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ukrajinac baš i ne liči na opasanog bokseraUkrajinac baš i ne liči na opasanog boksera

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 42
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

KLASTER RAŽNATOVIĆ: Koga su zarazili Ceca i Veljko?

072info.com

NOVI DETALJI | I VELJKO DOBIO KORONU: Ceca i njen sin zaraženi virusom COVID-19!

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)