Ministar sa najboljim rezultatima u Vladi ZDK mr. Arnel Isak kandidat za gradonačelnika Zenice

F08FB90F 45CD 49E0 87FB A7EF18F895D5
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA Zenica opredijelila je za svoga kandidata za gradonačelnika Arnela Isaka, aktuelnog ministra Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, nezvanično saznaje 072info. 

Iako je i posljednja anketa portala 072info pokazala nesumnjivu podršku u javnosti doc.dr.sc. Rami Isaku za ovu funkciju, koji je između svih ostalih kandidata, zajedno sa aktuelnim gradonačelnikom Fuadom Kadumovićem, dobio veliki broj pozitivnih komentara u odnosu na ostale kandidate, on kao zastupnik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH nije kandidat za gradonačelnika. Također, saznajemo da je A-SDA stranka dogovorila sa većim brojem stranaka podršku za ovog kandidata. 

ČITAJ JOŠ:  Nakon duže bolesti preminuo "Zlatni ljiljan", general Hazim Šadić

Kandidat Arnel Isak, kao magistar ekonomije, posjeduje neophodna stručna znanja, a na poziciji ministra pokazao je menadžerske sposobnosti i vizije neophodne za grad Zenicu u ovom periodu. 

GODISNJICA
MARKETING