Portal 072info

Ministar sa najboljim rezultatima u Vladi ZDK mr. Arnel Isak kandidat za gradonačelnika Zenice

F08FB90F 45CD 49E0 87FB A7EF18F895D5
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA Zenica opredijelila je za svoga kandidata za gradonačelnika Arnela Isaka, aktuelnog ministra Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, nezvanično saznaje 072info. 

Iako je i posljednja anketa portala 072info pokazala nesumnjivu podršku u javnosti doc.dr.sc. Rami Isaku za ovu funkciju, koji je između svih ostalih kandidata, zajedno sa aktuelnim gradonačelnikom Fuadom Kadumovićem, dobio veliki broj pozitivnih komentara u odnosu na ostale kandidate, on kao zastupnik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH nije kandidat za gradonačelnika. Također, saznajemo da je A-SDA stranka dogovorila sa većim brojem stranaka podršku za ovog kandidata. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kandidat Arnel Isak, kao magistar ekonomije, posjeduje neophodna stručna znanja, a na poziciji ministra pokazao je menadžerske sposobnosti i vizije neophodne za grad Zenicu u ovom periodu. 

Podijelite članak
  • 3.6K
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

POTVRDILA OBA DOMA: Konačno usvojen budžet BiH za 2020. godinu, osigurano održavanje izbora

072info.com

BiH traži pomoć: Maska, rukavice ili jednokratna olovka za svakog glasača

072info.com

POBIJEDITI ĆE SAMU SEBE: SDA funkcioneri ‘rintaju k’o konji’, vode stranku, obnašaju ministarske funkcije i ‘ubijaju’ honorare kao profesori na fakultetima

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija