Portal 072info

ARNEL ISAK: Na sceni jeftino političko prepucavanje kandidata, dok ispaštaju grad i građani

4543320E E9DD 46C3 B9C3 AA7CB76E8F04
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Proteklih dana na sceni je jeftino političko prepucavanje kandidata za gradonačelnika na predstojećim Lokalnim izborima 2020. godine, za koje vrijeme ispaštaju grad i građani. 

Umjesto da kandidati prezentiraju svoje programe i govore o konkretnim učinjenim projektima, nastavili su prepucavanja koja traju skoro četiri godine. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Gradu Zenica ne treba gradonačelnik koji će govorit šta ko nije uradio, nego onaj koji će raditi. Dosta je onih što govore “hvataj neradnika”, a bave se politikom 20-30 godina i ništa nisu uradili za vrijeme svog angažmana u politici. 

Dosad su svi kandidati kopirali ono šta sam ja uradio, pa su krenuli u prepisivanje i počeli raditi sponzoriranje turnira, čišćenje prirodnih bogatstava i izletišta, asfaltiraju puteve… 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na putu koje je uradilo ministarstvo na čijem sam čelu svi su se fotografirali, a obećavali su ga uraditi 25 godina. Posebno sam ponosan da kantonalno ministartsvo na čijem sam čelu radi sve u Zenici i nijedan put nije zapostavljen, stoga poručujem svojim protukandidatima kako nema potrebe da obećavaju puteve koji su u nadležnosti kantona. S tim u vezi, izdvojiti ću samo projekt “Glavne gradske magistrale“, druga faza, koji se nastavlja ove godine. Tako da, nema potrebe da obećavate nešto što je već ugovoreno i ide. 

Ako Bog da, ići će i nakon 15. novembra kada budem gradonačelnik. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Imali ste vrijeme iza sebe, ništa niste uradili. Mladi preuzimaju, a vi 15. novembra pakujte kofere i idite iz grada jer ništa za njega niste uradili. Kao budući gradonačelnik imat ću dobru saradnju sa svim nivoima vlasti, a sve kako bih na taj način obezbijedio što više sredstava za razvoj i modernizaciju naše Zenice. 

Na kraju, dosta je prepucavanja! Dosta su mladi odlazili! 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Arnel Isak

Podijelite članak
  • 426
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Stotinu mještana Arnauta ugostilo ministra Isaka, neizmjerno zahvalni na ulaganju u infrastrukturu

072info.com

Slaba zastupljenost žena i na ovogodišnjim izborima

072info.com

ISTRAŽIVANJE: Koja stranka ima najveću podršku na Facebooku

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)