Portal 072info

ASDA na predizbornom skupu u Starini

PROMO – IZBORI 2016 – ASDA Zenica održala je jučer pred više stotina mještana predizborni skup u Starini. U ovom velikom naselju nemilskog kraja, gdje su još vidljive infrastrukturne posljedice klizišta, iz razgovora sa omladinom jasno se osjeća neprihvatljiv odnos lokalnih vlasti spram neravnopravnog pristupa rješavanju osnovnog problema mladih – zapošljavanja.

Kandidati sa liste za Gradsko vijeće, Safet Turković, Hasan Halilović, dr. Taib Spahić i mr. Mensud Keleštura iznijeli su mještanima procjenu sadašnjeg neprihvatljivog stanja društvenih vrijednosti života savremenog čovjeka u Zenici, te programske orijentacije i ciljeve stranke za poboljšanje kvaliteta života – od strateških razvojnih projekata, do mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta i pravednog zapošljavanja.

Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, u svom obraćanju osvrnuo se na načine rješavanja mnogobrojnih problema običnog čovjeka.

On je naglasio da je spreman da participativno zajedno sa njima na licu mjesta iznalazi najbolja rješenja, koja bi onda autoritativno kao gradonačelnik provodio u djelo. Pri tome je istakao da je potrebno da pored podrške njemu, građani obavezno glasaju i za listu ASDA, jer to je neophodni upravljački kapacitet za donošenje i realizaciju odluka za unapređenja života.

Sva ostala obećanja koja im daju pojedinci su neutemeljena po principu djelovanja ‘komandanta bez vojske’.

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box