Portal 072info

ASDA održala predizborni skup u Brizniku (FOTO)

(Zenica, 05. septembar/rujan 2016.) – U okviru izborne kampanje Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica sinoć je održala predizborni skup u Brizniku.

Na skupu je prisustvovalo nekoliko stotina stanovnika ove mjesne zajednice, a na njemu je predstavljen kandidat za gradonačelnika Grada Zenica i kandidatska lista za Gradsko vijeće.

Nakon što je predsjednik Gradske organizacije ASDA Zenica Safet Turković predstavio programske ciljeve stranke, skupu su se obratili mr. Mensud Keleštura, nosilac liste za Gradsko vijeće, i mr. Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice. Mr. Mensud Keleštura naglasio je mjere koje će biti preduzete na unapređenju infrastrukture sela, poboljšanju komunalnih usluga, te na jačanju statusa boračkih i drugih kategorija društva.

Mr. Ramo Isak je u nadahnutom govoru iznio šta će preduzeti da bi se harmonizirali uslovi razvoja grada i sela, te da bi svi građani Zenice imali podjednaku šansu za zapošljavanje i rješavanje lokalnih životnih problema.

Pozvao je građane da iziđu na izbore i da daju svoj glas pozitivnim demokratskim promjenama koje donosi Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica. Govor gosp. Rame Isaka nekoliko puta je prekidan ovacijama, što je još jedna potvrda da građani Zenice žele da budu aktivni subjekti, a ne samo puka ‘glasačka mašinerija’ po mjeri lokalnih moćnika.

[Galleries 826 not found]

PROMO

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box