Portal 072info

ASDA Zenica na predizbornim skupovima u Perinom Hanu i Dolači

PROMO – IZBORI 2016 – ASDA Zenica održala je izuzetno posjećene predizborne skupove u Perinom Hanu i Dolači.

Mještanima Perinog Hana obratili su se njihovi lokalni kandidati za Gradsko vijeće Zenica, dr. Taib Spahić, mr. Mensud Keleštura, Nedžad Agić i studentica Meliha Kadrić. Oni su mještane upoznali sa programskim ciljevima stranke, posebno s onim koji se odnose na njihov opći standard i dostojanstvo u društvu i prevazilaženje velikog broja životnih problema i nezaposlenosti mlade populacije.

Dolazak i predstavljanje kandidata za gradonačelnika Zenice, mr Rame Isaka, obilježen je ovacijama, a njegov nadahnuti govor sa oduševljenjem je prihvaćen od lokalnih mještana.

On je naglasio da će u svome radu, kao čovjek koji dolazi iz naroda, najviše računa voditi o našem običnom i dostojanstvenom bosansko-hercegovačkom čovjeku, koji je zbog raslojavanja i elitiziranja društva doveden na margine vlastitog preživljavanja.

ASDA stranka ima neophodne strateške i kadrovske potencijale neophodne da Zenica prevaziđe mnogobrojne lokalne probleme i da uz sinergiju sa građanima odgovori globalnim izazovima savremenog čovjeka.

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box