ASDA Zenica na predizbornim skupovima u Seocima i Peševićima

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

PROMO – IZBORI 2016 – ASDA Zenica održala je sinoć izuzetno dobro posjećene predizborne skupove u Seocima i Peševićima.

Svojim predizbornim posjetama i velikim i malobrojnim mjesnim zajednicama ASDA stranka pokazuje da joj je stalo da se osiguraju podjednaki uslovi razvoja svakog dijela naše gradske lokalne zajednice.

Mještanima su se obratili kandidati za Gradsko vijeće Zenica – Safet Turković, Memsija Mehić, Dževad Smailagić, dr. Taib Spahić i mr. Mensud Keleštura.

ČITAJ JOŠ:  Kampanja SBB u Zenici: Fantastičan skup u Tetovu

Oni su mještane upoznali sa programskim ciljevima stranke za rješavanje nagomilanih lokalnih problem, kao i sa njihovom istorijskom šansom i odgovornošću da se izjasne za pozitivne demokratske društvene promjene, te da glasaju za nove ljude u vlasti – kandidate ASDA stranke sa novim idejama, mogućnostima i kompetencijama.

Obraćanje kandidata za gradonačelnika Zenice, mr. Rame Isaka, popraćeno je sa velikim odobravanjem i oduševljenjem.

On je naglasio da će kao čovjek iz naroda apsolutno biti predan tome da zajedno sa mještanima sagledava i rješava sve njihove probleme i da ih na tom putu kao gradonačelnik nikada neće iznevjeriti.

ČITAJ JOŠ:  Najoriginalniji predizborni poklon do sada dolazi iz Goražda
GODISNJICA
MARKETING