ASDA ZENICA Predstavljen “Program za demokratske promjene i unapređenje kvaliteta života građana Zenice’

ASDA ZENICA Predstavljen “Program za demokratske promjene i unapređenje kvaliteta života građana Zenice’

PROMO IZBORI 2016 – Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica održala je danas redovnu PRESS konferenciju o temi ‘Program za demokratske promjene i unapređenje kvaliteta života građana Zenice’.

Sredstvima javnog informiranja obratili su se predsjednik Gradske organizacije ASDA Zenica, gosp. Safet Turković, nosilac liste za Gradsko vijeće, mr. Mensud Keleštura, te kandidat za gradonačelnika Grada Zenica, mr. Ramo Isak, a PRESS konferenciju vodio je portparol stranke dr.sc. Taib Spahić. Učesnici konferencije iznijeli su programske ciljeve stranke za predstojeće lokalne izbore, načine rješavanja mnogobrojnih lokalnih problema građana, kao i izbornu strategiju stranke za provođenje fer i poštenih izbora u Zenici.

Na novinarsko pitanje o mogućim izbornim i postizbornim koalicijama stranke, mr. Ramo Isak odgovorio je da ASDA Zenica kao snažna i sistemski organizovana stranka na ovim lokalnim izborima nastupa samostalno, a da će u zavisnosti od izbornih rezultata biti otvorena za dogovore i saradnju sa svima onima koji su opredijeljeni za razvoj Zenice i prosperitet svih njenih građana. Ponovio je da je stranka u dosadašnjoj izobornoj kampanji dobila veliku podršku građana, što je indikator koji pokazuje njihovo opće raspoloženje za pozitivne demokratske promjene u našoj lokalnoj zajednici.

[flagallery gid=828]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE