Asfaltiranje na kružnoj raskrsnici Crkvice

Asfaltiranje na kružnoj raskrsnici Crkvice

RondoCrkvice

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem obavještavaju građane i učesnike u saobraćaju da je nakon otkanjanja kvara na asfaltnoj bazi,  za nedjelju 11.08.2013. godine planirano  asfaltiranje  na kružnoj raskrsnici Crkvice. U toku izvođenja radova saobraćaj na pomenutoj raskrsnici bit će u potpunosti obustavljen. Obustava saobraćaja bit će organizovana na slijedeći način:

–    u potpunosti se obustavlja saobraćaj  na dijelu ulice Aleja šehida i to na potezu od skretanja u ulicu Derviša Imamovića do kružne raskrsnice Crkvice
–    u potpunosti se obustavlja saobraćaj na dijelu ulice Crkvice na potezu od skretanja prema Domu za nezbrinutu djecu  do kružne raskrsnice Crkvice (iz pravca kružne raskrsnice Babina Rijeka)  i na dijelu ulice Crkvice  od skretanja u ulicu Čurukovića put do kružne raskrsnice Crkvice (iz pravca Kantonalne Bolnice Zenice)

Obustava stupa na snagu 11.08.2013. godine u 7:00 sati i ostaje na snazi do 20:00 sati istog dana.  Učesnike u saobraćaju molimo za strpljenje i poštivanje postavljene signalizacije i maksimalno korištenje alternativnih putnih pravaca u cilju smanjenja saobraćajne gužve. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica