ASTRO MANE: Ovan je impulsivan, Rak mrzovoljan, a Strijelac…

Svi uglavnom želimo da pokažemo svoje najbolje osobine, dok mane krijemo, mada ponekad i nesvesno dozvolimo da se i one pokažu. Šta kaže astrologija, koje su vaše mane?

OVAN
Vi uvijek morate da budete u pravu. Impulsivni ste, brzopleti i eksplozivni, a urođenom arogancijom umijete da povredite druge. Skloni ste raspravama, lako se iznervirate, a još lakše uvredite, mada se isto tako brzo i ohladite. Ipak, sa vama se ne treba kačiti jer umijete da budete grubi, netolerantni i osvetoljubivi. U ljubavi ste dosta nepredvidivi, ljubomorni i posesivni. Zbog želje za dominacijom, kao poslovni saradnik možete da budete prilično neprijatni, a kao šef nepodnošljivi.

BIK

Veoma ste svojeglavi, pa često tvrdoglavo tjerate po svome, čak i onda kada niste u pravu. Iako vam mnogo treba da se naljutite, kada vaš bijes izbije na površinu podsjeća na vulkansku erupciju. Pomalo ste usporeni, a ponekad znate da budete dosta ležerni u izvršavanju svojih obaveza i poslova. Materijalistički ste orijentisani i novac vam je veoma važan. Ukoliko ste žena, mnogo polažete na svoju ljepotu i možete da budete opterećeni izgledom. U ljubavi ste posesivni i ljubomorni, mada to rijetko priznajete, a umijete da budete i nevjerni.

BLIZANCI

Copy

Vaša pričljivost i ljubopitljivost ponekad mogu da izlude sve oko vas. Raspoloženje vam je nepredvidivo i promjenljivo čime, takođe, možete da zamarate okolinu. U stanju ste da obećate mnogo, ali ne i da ispunite. Umijete da budete proračunati i lukavi, a često krijete i strah od neuspjeha. Najčešće ste okupirani nekim velikim planovima, pa u isto vrijeme možete da započnete nekoliko poslova, mada polovinu uglavnom ne uspijevate da dovršite. U ljubavi ste često racionalni kako biste sebe zaštitili od eventualnih razočaranja.

RAK

Mrzovoljni ste, često mijenjate raspoloženje i skloni ste samosažaljenju. Brzo se uvredite, a tu osobinu posebno pokazujete u odnosu sa emotivnim partnerom. Ali, ukoliko neko pokuša da dirne u vaš ego i sujetu, možete da budete vrlo osvetoljubivi. Ponekad se toliko uvučete u svoj oklop da vas je jako teško odatle izvući. Umijete da budete proračunati, egocentrični i samodovoljni, pogotovo ukoliko ste žena, a do uspjeha birate najlakši put, preko muškarca. Skloni ste preterivanju u piću, naročito ako ste muškarac.

LAV

Vrlo ste teatralni, pa često damatizujete događaje da biste skrenuli pažnju na sebe. Volite da budete u centru pažnje i jednostavno ne podnosite da budete neprimećeni. Sujetni ste, uobraženi i volite da dominirate, u čemu često pretjerujete. Hvalisavi ste i skloni detinjastom ponašanju. Gluma zna da bude vaša maska, jer se plašite podsmijeha i imalovažavanja okoline. Iako ste ambiciozni, umijete da budete lenji i da zavidite uspešnijima od vas. Ponekad pomažete drugima da biste pokazali kako se bez vas ne može.

DJEVICA

Velika ste pričalica, ponekad toliko opširni da možete da udavite sve oko sebe. Ili o svemu volite da budete obavešteni ili idete u drugu krajnost i povlačite se u sebe. Teško podnosite kritiku nasvoj račun, dok ste prema drugima veoma kritički nastrojeni. Često potiskujete emocije i skloni ste raznim strahovima u vezi sa zdravljem. Takođe, možete da budete skloni napadima bijesa i nervoze. Veliku pažnju posvećujete ishrani i higijeni, umijete da budete pretjerano pedantni, ali to je jače od vas.

Iako djelujete kao neko ko zna šta hoće, neodlučnost vas često usporava u donošenju važnih odluka. Što je izbor pred vama veći, više se dvoumite. Skloni ste promjenama raspoloženja, a vaše reakcije često su nepredvidive. Brzo se naljutite, a nesvesno umijete i da uvredite. Sujetni ste i pomalo nadmeni. Veliku pažnju poklanjate fizičkom izgledu ali i društvenom statusu. U dubini umijete da budete hladni i posesivni, dok osjećanja unosite u svoj posao. Ukoliko ste muškarac, partnerka na vas ne može previše da se osloni.

ŠKORPIJA

Vaše tajanstveno ponašanje ponekad je teško odgonetnuti, zbog čega okolina može da vas doživljava kao usamljenika. Iako djelujete nezainteresovano, sve primećujete, ali rijetko pokazujete šta osjećate. Volite da namećete svoju volju, jer smatrate da ste u pravu. Kada vas neko isprovocira, znate da budete neprijatni i sarkastični, a uvrede ne zaboravljate. Ukoliko ste žena, znate da budete sujetni, arogantni, samoživi, hvalisavi, skloni spletkama i porocima, ljubomorni, posesivni i osvetoljubivi.

STRIJELAC

Vaše raspoloženje je promenljivo, bilo da pretjerujete ili se povlačite u sebe. Umijete da budete detinjasti, nepraktični, nestrpljivi i nametljivi, a sagovornika možete da udavite pričama o svojim avanturama i interesantnim događajima, najčešće sa putovanja. Takođe, umijete da budete netaktični, tvrdoglavi i skloni raspravama. U poslu ste često neefikasni i skloni odugovlačenju prilikom donošenja važnih odluka, dok ste u ljubavi površni, neverni i često kažete jedno, a uradite drugo.

JARAC

Posao i karijeru volite da stavljate u prvi plan. Status vam je veoma bitan, često ste opsednuti uspehom i volite da dominirate. Konzervativni ste i tvrdoglavi, a razum vam često upravlja i srcem. Skloni ste raspravama, a možete da budete i veliko zlopamtilo. Imate problem sa ispoljavanjem emocija, pogotovo ukoliko ste žena. Umjesto da pokažete osjećanja, analizirate ih ili se vraćate na greške iz prošlosti. Da biste izbegli razočaranja, povlačite se u svoj svijet u kojem je malo kome dopušteno da zaviri.

VODOLIJA

Egocentrični ste, buntovni i uglavnom sve znate najbolje. Nepredvidivi ste, nepouzdani, a umijete da budete i svađalački nastrojeni. Nemate dovoljno strpljenja i znate da budete vrlo sarkastični. U ljubavi ste vrlo posesivni i ljubomorni, mada to vješto krijete. Previše ste radoznali da biste ostali verni, a u flertovanju uživate. Dom vas ili uopšte ne interesuje ili možete da potrošite dosta novca na opremanje životnog prostora.

RIBA

Vaša sujeta je naglašena, preosetljivi ste i usredsređeni na sebe i svoje probleme. Umijete da budete malodušni, nesigurni, nepostojani, neprilagodljivi, neodlučni, kolebljivi i nestrpljivi, a mana vam je i nedostatak tolerancije. Smatrate da ste neshvaćeni, pa se često izolujete od svijeta. Vaša nepraktičnost može da vam zada dosta problema u svakodnevnom životu. Često idete protiv svojih interesa i tjerate inat, a uvrede dugo pamtite. Svoju romantičnu stranu ponekad ne umijete da pokažete na pravi način.

CONIPLJANEWS

Prethodni članakMlada majka zbog krvnog ugruška dobila 4 srčana udara poslije porođaja
Sljedeći članakPobjeda mladih bh. košarkaša nad Turskom