Portal 072info

ASTRO PROGNOZE OD 20. APRILA DO 20. MAJA: Ovim znakovima sve će ići KAO PO LOJU

Nakon veoma živog i aktivnog perioda Ovna, 20. aprila Sunce će ući u Bika, zemljani znak, pod uticajem Venere. Pred nama su dani kada će doći do jedne nešto drugačije energije, koja je postojana, stabilna. Ovo je jedan od najljepših perioda u godini kada u prirodi sve buja, raste, razvija se, donosi plodove, a i kod nas dolazi do promjena.

Čulnost je povećana, raste potreba za zadovoljstvima, ali i za stabilnošću, kao i težnja ka sticanju, ili trošenju novca, ali i uživanju. Venera je u Ovnu do 30. aprila i dok je ona tu, u ljubavi ima više strasti. U odnosima ima više otvorenosti, ili srdačnosti, iskrenosti, ali i nestrpljivih želja. Sve do tada će se ispunjavati naše ljubavne želje i težnje, prije svega zahvaljujući preduzimljivosti i osvajanju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Od 30. aprila Venera ulazi u Bika, znak gdje se ona osjeća kao u svojoj kući, gdje se pojačava potreba za ljubavlju i uživanju svim čulnim nasladama. Veneri je lijepo u svom znaku. Ljubav je izvor radosti, a posebno oni koji u natalu imaju Veneru u Biku umiju da više daju u ljubavi. Osjećanja su trajnija i postojana. Venera u Bika budi čulnost, pojačava senzibilnost, čulo dodira, čulo ukusa, čulo mirisa, bivaju jači. Kako i ne bi bili kada nas u ovom periodu sve boje, mirisi, zvuci sada umilno privlače. Što su ljepše boje, što divniji zvuci, što zanosniji oblici, to su radost i zadovoljstvo uživanja veće. Ovo je period hedonizma!

Sadašnjost i život izgledaju ljepše, uživa se u hrani, piću, ljepoti, udobnosti. Sve poziva na uživanja, jedino što se uživa na različite načine. Neki će uživati u svoj ljepoti ljubavi, njenog davanja i dobijanja. To će biti oni kojima Venera u Biku prolazi (tranzitira) kroz petu kuću, odnosno oni koji imaju podznak ili u Strijelcu, kraj Strijelca, ili na početku Bika. Takođe, oni kojima Venera prolazi 11. kućom, odnosno oni koji imaju podznak u Raku, moći će da dobijaju više ljubavi ili lakše ostvaruju svoje želje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Venera u Biku posebno odgovara onima koji imaju Veneru u zemljanim znacima: Biku, Djevici, Jarcu i njima može najviše donijeti bilo ljubavi, bilo radosti, bilo finansijskih dobitaka ili uživanja. Osobama sa podznakom u Ovnu će donijeti prilike da dođu do zarade, ali i da više troše novac. Oni će više uživati i u hrani i mogu imati pojačan apetit, ali mnogi i potrebu za slatkim i to za nekim izuzetnim poslasticama. Osobe sa podznakom u Vagi mogu do novca doći preko drugih.

Šta donosi retrogradni Merkur od 28. aprila

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kada je Venera u Biku, uživa se i u pripremanju hrane, u koju se unosi ljubav, koja daje jelima poseban ukus, a često i divan izgled.

Ovo je vrijeme kada se uživa u umjetnosti, u ljepoti bilo u prirodi, ili ljudskoj ljepoti, pa ima romantičnog zaljubljivanja, a veze teže da budu trajne. To se posebno odnosi na nove ljubavi koje počinju u vrijeme mladog Mjeseca, posebno od 7. maja pa u narednih nedelju dana. Ukoliko ljubav započne kada je Venera u Biku, veza ima veću mogućnost da bude postojana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Posebno će ovo biti vrijeme velikih ljubavi, prepunih senzualnosti, uživanja u ljepoti ljubavi ili zaljubljenosti od 8. do 12. aprila, kada Venera bude u sekstilu sa Neptunom u Ribama, a istovremeno bude bila i u trigonu sa Jupiterom u Devici. To je vrijeme kada je moguća romantična zaljubljenost, kao i predivna ljubavna zadovoljstva, praćena osjećanjem radosti, zadovoljstva, davanja i dobijanja. Za neke je to na ljubavnom, za druge na finansijskom planu.

Merkur će biti retrogradan od 28. aprila do 22. maja u Biku. Pod njegovim uticajem biće i onih koji će obnoviti neku staru ljubav,ili prijateljstvo. Vrijeme najveće ljubavne požude, one koja ispunjava i tijelo i dušu, svaki djelić bića traje od 12. do 16. maja, kada će nas obuzeti moćna čulna uživanja. To su dani kada će Venera u Biku biti u trigonu sa Plutonom u Jarcu. Tada ljubav daje snagu, pokreće na neki čudan, ili tajanstven način, dubok. Neki će u potpunosti promeniti svoju finansijsku situaciju pod ovim moćnim aspektom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vrijeme Bika je vrijeme kada će do 9. maja čak 5 planeta biti retrogradno (Merkur, Jupiter, Mars, Saturn i Pluton). Od 17. aprila Mars će krenuti retrogradno, te će usporiti, ili negdje i zaustaviti neke aktivnosti. Biće i više ponavljanja nekih aktivnosti od ranije, a neke aktivnosti će morati da se ponove da bi donijele rezultat. To će povećati i pasivnost, a donijeti više sklonosti ka zadovoljstvima, čulnim uživanjima u periodu Bika.

Biće i onih koji su pod uticajem Merkura pa će moći da ponavljaju, utvrđuju ranije naučeno. Retrogradni Merkur je povoljan da prepravite, naučite, dopišite ili završite nešto što ste ranije pisali, učili, ili opet razgovarate na iste teme i ovog puta pokušavate da rešite nešto što ranije niste. Komunikacija može biti usporena, posebno kada su u pitanju dogovori i obavljati se iz više puta, ili uz čekanje i kašnjenje informacija. Od 28. aprila do 22. maja nije povoljno vrijeme za putovanja. Ako se putuje, najbolje da se putuje u mjesta gdje ste već bili i koja donose mogućnost susreta sa osobama koje niste dugo vidjeli.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novine u maju dolaze sa mladim Mjesecom u Biku, koji će već od 7. maja donijeti mogućnost da vam se dogode promjene i novine, a one mogu da budu u Biku vezane, pretežno za zaradu, ili za imovinu, ili za ishranu, ili za ljubav i čulna zadovoljstva.

Period Bika ove godine donijeće više prilike za hedonizmom, a manje za akcije i dinamiku, zbog retrogradnog Marsa, ali i zbog kretanja većeg broja planeta u retrogradnom hodu: Mekura u Biku, Saturna u Strijelcu, Plutona u Jarcu i Jupitera u Djevici, koji od 9. maja kreće direktno i pokreće dugo očekivanu potrebu za rastom, širenjem i progresom. Kako je Jupiter u Devici to se najviše može odraziti kroz posao, ili obrazovanje, ili usavršavanje u radu ili poboljšanje zdravlja. U drugoj polovini maja će se osjećati i trigon Jupitera u Devici i Plutona u Jarcu, koji je tu da nastavi ili završi ranije započete pozitivne promene ili neku reformu na ličnom ili društvenom planu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pred nama je period kada će zemljani znaci imati najveću mogućnost da napreduju, ili uživaju, ali svakako da dožive nešto što u ranijim periodima nisu imali priliku, od 9 maja, pa nadalje. Najviše mogućnosti za to osjetiće Bikovi, jer je ovo njihovo vrijeme, kada započinje nova životna godina, kada će najviše mogućnosti za napredak imati oni koji su rođeni prvih dana maja, posebno oko 4, 5, 6, i 7. maja, isto tako i oni koji su rođeni prvih dana septembra, u znaku Djevice. Šansu za poboljšanje na nekom planu imaće i rođeni prve nedelje jula, u znaku Raka, kao i oni koji su rođeni prve nedelje novembra i marta, piše “Lovesensa.rs“.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME