ASTROLOŠKI VODIČ ZA SVEKRVE: Čuvajte se svekrve Ovna, dok ćete s Djevicom lako izaći na kraj

Svekrva, naravno, nije zla vještica, ali je dobro znati njene karakteristike kako bi se na najbolji način izbjegli sukobi koji su u većini slučajeva neizbježni.

U tom slučaju astrologija daje savjete za najbolje načine ophođenja i ponašanja, kao astrološki vodič za njenu osobnost.

Svekrva OVAN: U trenutku kada se bude približavala vašoj kući, osjećat ćete se kao vojnik kome se približava general. U kuću ulazi kao uragan i ponaša se kao da je ne zanima vaš osobni život, ali ne dopustite da vas to zavara, zanima je više nego što možete zamisliti. Kuhanje će biti jedno od glavnih meta njenih napada, jer njen sin “pati” zbog vaše kuhinje. Ona je impulzivna i voli u svemu biti gazda, ne samo sudionik. Zato je važno suprotstaviti joj se od samog početka i zaustaviti ovaj snažni uragan od svekrve, piše “24sata.rs“.

Svekrva BIK: Ona će biti ponosna na ženu svoga mezimca, ali kada se najmanje budete nadali podsjetit vas na svoj zavjet – to će značiti da joj se nešto nije svidjelo. Možda je pomalo materijalista, ali će biti idealni savjetnik za vaš financije. Manijakalno zahtjeva čistoću i red. Ukoliko želite je odobrovoljite nekim poklonom neka bude naglasak na pažnji, a ne cijeni. Neće je toliko zanimati ljepota koliko sama vrijednost poklona. Ukoliko joj previše budete ostavljali djecu na čuvanje postoji “opasnost” da postanu razmažena i debela.

Svekrva BLIZANAC: Ukoliko na nju ostaviti dobar dojam, to će biti kao da ste dobili na lutriji. Teško ćete je razumjeti jer jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ali, bit će idealna za čuvanje djece jer posjeduje veliki osjećaj odgovornosti. Ima potrebu da se miješa u osobni život svog sina jer je to ono što je primarno zanima. Međutim, u vašoj zajedničkoj svađi neće obavezno stati na njegovu stranu. Ne zato što vas jako voli, nego zbog njenog osjećaja pravednosti ili trenutnog raspoloženja.

Svekrva RAK: Ona je zaista pravi Rak. Nije ni nagla, ni opasna, ali zato je u stanju lije krokodilske suze za svaku sitnicu. Njene neprestane promjene raspoloženja čine je izuzetno razdražljivom. Ne pokušavajte je lažete jer ima nevjerojatnu intuiciju, a za njenu hranu koristite samo izraze tipa savršeno, sjajno i jedinstveno jer će vas inače staviti na crnu listu. Pretjerano je osjetljiva, ali sve što radi, radi da bi bila bliže svojoj djeci i obitelji.

Svekrva LAV: Ovakva svekrva i nije baš najsretnija prilika. U vama će ujedno vidjeti i svoju konkurenciju pa nemojte očekivati ​​riječi hvale. Važno je da joj na početku pokažete zube jer se upravo ona smatra jednom od najinteligentnijih žena zodijaka i vrlo je moguće da će igrati prljavu igru ​​s vama. Neprestano će kontrolirati vas, vašu kuću i svaki korak jer ona jednostavno ima urođenu potrebu da sve nadgleda i upravlja svakom situacijom. Pozitivna strana je što je odličan pedagog i unatoč velikoj ljubavi koju osjeća prema unučićima nikada ih neće razmaziti.

Svekrva DJEVICA: Ona je mnogo razumnija i jednostavnija od ostalih koje pokušavaju nametnuti. Ključ za uspjeh kod nje je čistoća! Ukoliko vam kuća ne bude dovoljna uredna i čista ulazit će u nju kao policajac i praviti raciju pospremanja. Vrlo je štedljiva pa je dobro da joj tražite savjet kada su u pitanju financije, to će definitivno ojačati vas odnos u budućnosti.

Svekrva VAGA: Ona će uvijek biti vaša desna ruka, biće tu da vas podrži u situacijama u kojima je potrebna iu kojima je nepotrebna, a uglavnom će biti nepotrebna. Međutim, kada događaji dobiju opasan i nervozan ton, odlepršaće kao najnježniji leptirić jer ona ne može nositi s razmiricama. Uvijek će biti dobro raspoložena, a svoju će mirovinu trošiti na skupe poklone svojim unucima.

Svekrva ŠKORPION: U ovom slučaju je veliki faktor sreća. Svekrva Škorpion može biti prava vještica i tiranin koja pogledom siječe svaku riječ i otvoreno vam pokazuje koliko vas ne voli. Sredine neće biti, ili će vas voljeti ili vas jednostavno neće podnositi. U oba slučaja je važno da joj pokažete svoj stav i budete iskreni i izravni jer to zaista poštuje. Ako pregrmi početak, vremenom ćete vidjeti koliko je osjećajna, pažljiva i koliko je u stanju pružiti podršku u svakoj situaciji.

Svekrva STRIJELAC: U ovakvoj situaciji, svekrva će biti potpuno odsutna. Smatra da njezin sin nije više njena briga, nego vaša, tako da se uopće neće miješati u vaš život. Pored nje ćete se osjećati opušteno, a budući da je zanima okultni svijet, možete s njom sjesti i zapaliti cigaretu, popiti kavu i pričati o astrologiji, kartama i gledanju u grah. Sigurno će se u tom slučaju oduševiti vama.

Svekrva JARAC: Miješa se samo u financije jer to je stvar koja je najviše okupira. Ostalo je pretjerano ne zanima ali voli kuhati, peče, plesti i pravi kolače. Međutim, ne ostavljajte joj previše djecu na čuvanje jer će ih nevjerojatno razmaziti zbog svoje osjećajnosti. Ukoliko vam zatreba novac, ona će uvijek biti tu, jer ga ima na gomili i uvijek će biti tu da vam da koristan savjet.

Svekrva VODENJAK: Ova svekrva kojoj je najveći cilj opće dobro svijeta neće se skoro uopće miješati u vaš brak. Biće zaokupljena članstvom u raznoraznim dobrotvornim organizacijama, udrugama i crkvama. Ako joj ne budete parirali intelektualno manje će vas voljeti, ali će vas poštovati u oba slučaja. Ali, ukoliko joj zatražite pomoć, stvorit će se odmah pored vas sa željom da vam pomogne. Unuke će uvijek učiti da imaju svoju neovisnost i svoje mišljenje.

Svekrva RIBA: Neće vam izlaziti iz kuće, ali ne iz zle namjere, nego zato što ima potrebu pomoći i osjeća se korisnom. Ključ uspjeha je da je vješto držite na distanci, ali da joj stalno napominjete koliko vam je važna i koliko je od pomoći. To će učiniti da se osjeća ugodno. Ova mala manipulacija biće od pomoć kod njezinih čestih promjena raspoloženja, ali znajte da će vam biti od koristi i da će biti pažljiva prema unucima.

Prethodni članakVREMENSKA PROGNOZA: Pretežno oblačno vrijeme sa kišom
Sljedeći članakPOREZI NA RAD: BiH je brod bez kormilara