Astrolozi dali posebnu prognozu za 30. april: Stiže energija koja utječe na sve

pomrcina sunce mjesec pixyabay
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Astrolozi tvrde da su Sunce i Mjesec energija koja utječe na čovjeka i sve na zemlji, stoga je za vrijeme pomrčine utjecaj još više pojačan, ravnoteža i harmonija u čovjeku i prirodi se poremeti.

Pomrčina se, navode oni, događa na 10. stepenu Bika što odgovara stepenu Jarca pa se događanja mogu očekivati na polju karijere i materijalnog. Mogući su razni iznenadni problemi u kući, kvarovi i popravci.

Neki stari obrasci bi se trebali odbaciti i pokrenuti novi životni tokovi. Transformacija može biti bolna i teška pa ipak će vas odvesti na vaš sudbinski put koji vam pripada.

Mnoge osobe bez obzira na to što je pomrčina Sunca ipak mogu imati lijepa događanja pa se slobodno možete prepustiti uživanju.

Ovaj period donosi čišćenje u mislima, poslovanju, u kući i obitelji i još drugim životnim tokovima. Astrolozi kažu – nije povoljno vršiti transakcije većeg novca, trošiti ili nešto veliko kupovati, već samo neophodne stvari. Sve što možete isplanirajte, odgodite, piše Atma.hr.

A, šta mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem drugom polju financija pa možete imati neki izdatak ili primiti neki novac.

Moguće je da se pokrenu neki stari financijski dugovi za koje ste zaboravili ili ste mislili da je riješeno.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec i pomrčina što će najviše utjecati na neke vaše skrivene financije koje niste do sada pokazivali.

Moguće je da budete raskrinkani i da trebate nešto ipak dati. Vaša materijalna strana mijenja emocije iz korijena.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina događa u vašoj dvanaestoj kući što vam daje neku tajnu investiciju ili neku kupovinu i trošak novca za nešto što vam sada nije neophodno.

Mnogi Blizanci mogu doživjeti da se sazna neka tajna.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem jedanaestom polju što može pokrenuti nestašicu novca.

Ako posudite novac, nemojte zaboraviti vratiti posuđeno.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašoj desetoj kući karijere ili jednog roditelja.

Pojedini Lavovi koji žele uložiti novac u neki biznis ipak neka sačekaju par dana da ne bi ispao čist promašaj.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem devetom polju pa bi trebali pripaziti kada je u pitanju planiranje i trošak vezan za inozemstvo, putovanje ili neko učenje.

Mnoge Djevice bi mogle otputovati na odmor.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca u vašem osmom polju pa možete trošiti novac za uljepšavanje ili neku transformaciju vašeg izgleda.

Dobro razmislite je li vam to potrebno. Neke osobe mogu se pokajati gdje su potrošile novac.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i javnosti što može dovesti do nekih troškova ili da se od vas traži da nešto uplatite ili potrošite na partnera.

Ipak sačekajte par dana pa onda vidite je li to zaista potrebno.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem šestom polju posla i zdravlja pa ako vi trebate nešto raditi moguće je da vam ne bude plaćeno ili da nešto ulažete u zdravlje.

Dobro razmislite je li to potrebno. Odmarajte par dana pa se onda aktivirajte.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem petom polju ljubavi, djece, sporta, zabave pa se ne preporučuje da u tim područjima ulažete veći novac.

Sačekajte par dana nakon pomrčine i razmislite je li to neophodno.

VODOLIJA

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem četvrtom polju doma i obitelji pa može biti dosta nervoze kada je novac u pitanju.

Ili ga neće biti dovoljno ili će trebati uložiti u kuću ili obitelj pa se preporučuje da za par dana napravite računicu što sve treba realno.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događa u vašem trećem polju pa možete ishitreno poželjeti nešto kupiti ili prodati, što se ne preporučuje, posebno ako je neko prijevozno sredstvo u pitanju.

Dobro razmislite pa za par dana odlučite.

Sretno svima u svemu!