Astrolozi navode: Ovo su najsretniji dani u julu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovi moćni dani u julu su najpovoljniji dani u kojima se energetski tokovi ugađaju na izuzetno pozitivan način, navode astrolozi.

U ovim danima bit će puno lakše formirati ispravno i pozitivno razmišljanje, privući sreću i postati bolji.

Saznajte koji će događaji izazvati porast sreće tokom julskih dana, kojih je preostalo još pet.

18. juli – Venera ulazi u Raka, a Merkur se suočava s Plutonom

Ovaj dan dijeli prvo mjesto sa zrcalnim datumom 7. julom po snazi ​​povoljne energije. Dva dobra astrološka događaja čine ga najmoćnijim danom snage odjednom: prijelaz Venere u znak Raka i opozicija Merkura s Plutonom.

Prije 6 dana

Prijelaz Venere u znak Raka upravo je dan kada sve svoje slobodno vrijeme možete sigurno posvetiti komunikaciji, obitelji, jačanju ljubavi i traženju nje.

Ovim danom počinje razdoblje idealno za romansu i ljubavna priznanja. Sam dan prijelaza može se nazvati vremenom uvida i stjecanja vjere u sebe. Mnogi od nas će postati bolji, shvatiti svoju snagu i pronaći svoju svrhu.

Opozicija Merkura i Plutona je vrlo važan događaj, dva najudaljenija planeta čine suptilnu energetsku vezu. Ove pozitivne struje će teći ravno kroz našu planetu i kroz sve nas. Ovo će biti najbolji dan za zajednički rad, druženje, ljubav. Ovaj događaj savršeno će nadopuniti prijelaz Venere, čineći ovo najboljim danom za interakciju s ljudima oko vas.

19. juli – Merkur ulazi u Lava

19. jula Merkur će napraviti svoj prijelaz u Lava. Ovo će biti drugi tranzit planeta ovog mjeseca, ali ovaj put će biti pozitivan. Prema astrolozima, 19. jula možete potrošiti mnogo novca na zabavu i darove za sebe.

Ovo je dan moći, u kojem imamo priliku dobiti ono što smo dugo željeli. Merkur će nam dati sreću u poslu.

20. juli – Sunce Opozicija Pluton

Sunce i Pluton će na ovaj dan biti u jako povoljnom položaju pa će dan biti ispunjen aurom dobrote. Moguće je da će se na ovaj dan životi mnogih ljudi promijeniti na bolje.

Može se dogoditi nešto vrlo važno i zanimljivo. Ovo će biti drugo sučeljavanje u mjesecu, koje će se pozitivno odraziti na sva područja našeg života.

26. juli – Merkur u kvadratu s Marsom

Kvadrat je vrlo skladan aspekt dvaju planeta ili drugih svemirskih objekata. Najpovoljniji je za nas u onim slučajevima kada se objekti koji su uključeni u njega nalaze blizu Zemlje.

Merkur i Mars su upravo to. Ovog dana možete očekivati ​​kršenje ustaljenih obrazaca, pojavu inspiracije i motivacije, povećanu odlučnost i samopouzdanje.

31. juli – Merkur u opoziciji sa Saturnom

Posljednji dan jula bit će pod utjecajem još jedne opozicije – ovoga puta Merkura i Saturna. Na današnji dan mnogi od nas moći će ojačati svoje pozicije na financijskom i poslovnom području.

Astrolozi napominju da se na taj dan može očekivati ​​krah planova, ali to nam neće štetiti, već nam koristiti, čak i ako to nije jasno od samog početka.

Na ovaj dan je bolje ne biti lijen i pokušati izvršiti što više zadataka, piše Atma.hr.

GODISNJICA
MARKETING