Astrolozi upozoravaju: Ovi horoskopski znaci će dobro zapamtiti ovaj april!

Nekako će sve ono lijepo izlaziti iz vas, najviše želja da voljenu osobu učinite sretnom…

 

Ovan

Posao: Tokom druge sedmice u mjesecu povedite računa kako se postavljate ka nadređenima. Moguće su svađe sa njima i samim tim da napravite problem na poslu. Neće biti ništa tako strašno, ali svakako vodite računa o tome.

Ako niste zaposleni a imate mogućnost da se zaposlite u nekoj inostranoj firmi, ili pak da idete preko iskoristite to bez i malo razmišljanja tj dvoumljenja. To bi moglo izuzetno pozitivno da utiče na vas, tako da iskoristite priliku koja vam se bude ukazala. Prvo iz razloga što se ne plašite poslovnih izazova, ali i toga što ste u stanju sebe maksimalno da date poslu.

Ljubav: Kada je brak u pitanju sve šta trebate činiti je da povećate prag tolerancije ka voljenom biću i ono šta je najvažnije da ne povisujete ton. To joj izuzetno smeta od strane vas. Druga stvar u koliko imate neko drugo emotivno dešavanje pored braka gledajte to da prekinete što prije.

Ako ste sami od 19. do 22. bi mogli da uđete u dosta dobru vezu sa malo starijom osobom. Neka vam osmijeh bude najveći adut u samom trenutku poznanstva sa tom osobom. To će biti od jako velike koristi, kako po pitanju ostavljanja prvog utiska na tu osobu, tako i na brz početak veze sa istom.

Zdravlje: Moguća su okoštavanja, kao i povrede usljed nepažnje po pitanju nošenja teških uređaja.

Bik  

Posao: Znam da ne volite kada vam neko priča šta i kako trebate raditi na poslu kako bi vam bilo bolje, ali je vidljivo da ćete baš to imati u ovom mjesecu. Jedna osoba koja je rođena u vatrenom znaku Zodijaka će biti sklona tome, ali nemojte misliti da želi da vas ponizi na bilo koji način, jer to neće biti slučaj.

Želiće da vam pomogne pa tako i gledajte na sve to. Ako niste u radnom odnosu mogli bi to stanje da promijenite na način da ćete se zaposliti u trgovinskom marketu. Do vas je da konkurišete na takva mjesta i da uložite maksimum truda kako bi stigli do željenog cilja.

Ljubav: Bićete dosta nervozni i kada ste takvi znate da voljenom biću to jako smeta. Iz nekog razloga će biti sklon da vas provocira i samim tim su moguće kraće svađe. Pokušajte to nekako da ignorišete, ili bolje reći da spustite loptu.

Ako ste slobodni a budete imali mogućnost za odlazak na neki put bilo da je u pitanju poslovne, ili neke druge prirode prihvatite obavezno. Razlog je u tome što bi na istom mogli da upoznate jako zanimljivu osobu za sebe i da samim tim započnete emotivnu vezu sa tom osobom.

Zdravlje: Vodite računa kakvu hranu konzumirate zbog mogućeg naglog skoka krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Vi ste neko ko se u većini slučajeva daje poslu do maksimuma. Nemojte misliti da to niko ne vidi. Čak šta više, pokušajte da pričate sa nadređenim osobama oko napredovanja, jer su šanse za tako nečim izuzetno velike.

Ako niste u radnom odnosu gledajte da se aktivirate oko poslova kao što su oni gdje bi radili recimo u mjenjačnici, ili na nekom drugom poslu gdje se radi sa novcem tj da ne bude trgovina, već nešto u smislu mjenjačnice, banke i sl. To bi moglo biti dosta dobro po vas. Znam da će vam u početku biti dosadno na tom poslu, jer niste neko koga drži mjesto, ali bi se vremenom navikli.

Ljubav: Znate kako u braku vam je naglašena ljubav, ali je vidljivo da iz ničega znate da napravite problem. Taj problem je u smislu ljubomore. Jednostavno imate sklonosti ka tom nekom flertu i to morate izbaciti iz sebe.

Morate u koliko želite da budete srećni u braku. Slobodnim osobama je vidljiva velika mogućnost veze sa kolegom sa kojim sada radite, ili sa osobom sa kojom ste radili na prošlom poslu. Period koji ukazuje na tako nešto je onaj od 17. do 25. ovog mjeseca. Samo budite ono šta jeste tj maksimalno opušteni i neće biti problema.

Zdravlje: Mogućii su problemi sa padom imuniteta, ali i sa lošom cirkulacijom.

Rak

Posao: Ka poslu se postavljate nezainteresovano. To je nešto šta je vidljivo spolja. U dubini sebe ste neko kome je stalo do svega toga šta radite, ali jednostavno ne odajete takav utisak na nadređene i to nekako trebate promijeniti kod sebe. Mogući su manji problemi na poslu pa se malo pričuvajte.

Ako ne radite znajte da vas bivši nadređeni ne mrzi, niti misli bilo šta loše o vama. To samim tim znači da su vam tu i dalje vrata otvorena, tako da se nemojte stiditi da im se ponovo javite. Mislite o sebi i tome da vam je potreban novac a ponos ostavite po strani u ovom slučaju.

Ljubav: U braku bi trebalo da bude dobro, ali jedno morate da znate. Tokom kraja druge sedmice, kao i samim početkom treće može doći do svađe. Razlog nije pretjerano veliki, tako da to možete izbjeći. U pitanju je novac tj želja voljenog bića da kupi nešto zbog čega možete burno odreagovati. Samo o tome povedite računa i biće ok. Svjesni ste koliko vas prijatelji vole, ali i njihove žene.

Naravno da ste to zaslužili i baš to povjerenje koje imate od strane jedne od njihovoh žena će vam donijeti dobro u ovom mjesecu. U pitanju je to da bi preko te neke osobe trebali da upoznate zanimljivu osobu za sebe sa kojom bi mogli da započnete emotivnu vezu a sve to bi trebalo da se odigra tokom posljednje trećine u mjesecu.

Zdravlje: Moguć je virus koji donosi povraćanje, kao i dijareju.

Lav

Posao: Poslovno bi trebalo da vam bude ok u ovom mjesecu, ali gledajte da se posvetite maksimalno tome šta radite. Jednostavno ćete biti u fazi nezainteresovanosti. Imate dobar posao, ali nekako nećete sebe davati do kraja istom. Samo o tome malo povedite računa i neće biti problema.

Ako niste u radnom odnosu na žalost nemam pretjerano lijepe vijesti za vas. April mjesec vam ne obećava, ali naravno da ćete moći raditi nešto kako bi pregurali mesec. To u principu znači da ćete moći da nađete neki poslić koji ćete raditi kratak vremenski period, ali da neće biti ništa u toj mjeri ozbiljno.

Ljubav: U braku ćete biti puni pozitivne energije. Nekako će sve ono lijepo izlaziti iz vas a po najviše želja da voljenu osobu učinite srećnom. To će imati veze sa kupovinom skupih poklona, ali i sa drugim iznenađenjima koje ćete biti u stanju da joj priuštite. U koliko ste slobodni imam fine vijesti za vas. Vjerovatno ste puno puta izlazivši sa drugom razmisljali na način kako me on to gleda i zašto više nešto ne učini ako mu se sviđam. Pravi odgovor na to zašto tako nešto nije učinio ne mogu da dam, ali ono šta mogu da vam kažem je to da ćete imati ogromnu mogućnost ulaska u vezu sa njim. Sve šta trebate primijeniti je to da vi pokrenete vezu. Znate i te kako šta vam je činiti, tako da samo hrabro i naravno uživajte.

Zdravlje: Oblačite se shodno vremenu kako ne bi došlo do prehlade.

Djevica

Posao: Mnogima danas nije idealno na poslu, pa vjerovatno da nije ni vama, ali to ne znači da trabate biti manje posvećeni tome šta radite. Dok ste tu gdje ste trebate cijeniti to šta imate. Ok znam da ste psihički umorni od svega toga, ali izdržite u mjesecu pred vama i kada prođe biti znatno bolje i lakše.

U koliko niste u radnom odnosu vidljiva je moguća promjena, ali ću vam dati par savjeta. Prvi je da birate poslove gdje bi bili u pokretu. Zatim da je posao vezan za rad sa ljudima koje upoznajete i gdje se stalno nešto novo odigrava. Aktivirajte se oko traženja takvog vidaposla tokom druge sedmice u mjesecu.

Ljubav: Vi nekako svog partnera znate kako diše da tako kažem. Tačno znate kada mu prija osmijeh od strane vas, kao i pokazivanje stava. Ne vidim vam svađu u braku u ovom mjesecu, tako da uživajte. Ako ste slobodni prvo analiziranje trebate da izbacite iz sebe. Pustite neka sve ide svojim tokom.

Suština je u tome da ćete moći da upoznate neku dobru osobu sasvim slučajno, ali da ćete biti skloni tome da ga previše analizirate i dok odlučite da mu se prepustite on može otići.

Zdravlje: Mogući su problemi sa plućima, kao i umaranje.

Vaga

Posao: Na poslu je turbulentna situacija. Ne vidim da ćete biti pretjerano zadovoljni na istom tokom ovog mjeseca, ali nemojte da se plašite. Najvažnije od svega je to da ćete uspjeti da sačuvate radno mjesto a za druge stvari ćete se već nekako snaći.

Kada su u pitanju osobe koje nisu u radnom odnosu na žalost nemam neke pretjerano lijepe vijesti. Moći ćete da radite u trgovini, ali kažem da nemam pretjerano lijepe vijesti jer znam da ne uživate u takvom vidu posla i da isti nećete raditi iz ljubavi, ali kako god bilo bolje je da radite nešto, nego da ne radite ništa.

Ljubav: U braku ćete uspjeti da izbalansirate sve ono šta bude pokušalo da bude loše. Jednostavno znate brzo stvari da dovedete u red i tako će biti i ovoga puta. Moguća je jedna sitna svađa, ali neće to ništa u toj mjeri donijeti loše samoj zajednici u kojoj ste. Svima nama odlazak kod doktora nije prijatan, jer se zna zašto idemo tamo.

Po vas bi to moglo da ispadne dobro i to pogotovo ako u trećoj sedmici u mjesecu budete išli na pomenuto mjesto. Tamo bi mogli da upoznate dosta zanimljivu osobu za sebe i uđete u vezu koja će moći da vam traje. Iskoristite priliku na pravi način, jer ste i sami svjesni da tu osobu ne možete sresti dva puta za dva dana tj. možete, ali su šanse jako male.

Zdravlje: Vodite računa o očima i obavezno prekontrolišite vid i uzmite odgovarajuću dioptriju u koliko bolujete od toga.

Škorpija

Posao: Kada nešto radite u većini slučajeva sebe dajete do kraja. Pošto će tako biti i tokom ovog mjeseca onda zaista nemate razloga da se brinete. Ovaj mjesec vam obećava i pošto je tako onda samo naprijed do cilja. Ako ne radite period od 21. do 30. vam je jako dobar za zaposlenje.

Moći ćete da se zaposlite u nekoj inostranoj firmi, ili da idete preko. Budite smireni i neko ko će ukazanu priliku iskoristiti na pravi način i biće dobro. Ovoga puta ćete napokon moći da naplatite svoj trud i posvećenost i neka vam to i bude najveća snaga borbe.

Ljubav: U braku je dobro kada ste i vi fini prema partneru. Nekada iz čista mira znate da povisite ton i da krenete u svađu. To nikako ne voli. Do sada je to nekako i trpio, ali ako bi tokom ovog mjeseca tako nešto učinili mogao bi toliko da se naljuti da čak i ode od vas.

Ako ste slobodni mislim da tako neće biti još dugo. Neka osoba koja je prije svega jaka kao ličnost, ali i neko kod koga mora da se zna ko je ko, bi mogao da vas osvoji. Osoba rođena u znaku Jarca bi mogla biti pun pogodak po vas. Iskoristite priliku i uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se naglih pokreta pogotovo u koliko se bavite nekim sportom. Moguće su povrede.

Strijelac

Posao: Nije vam pretjerano sjajno na poslu. Razumijem da nemate snage da se borite tj da se tako osjećate, ali morate biti strpljivi jos malo. Zaista će moći da vam bude bolje, tako da budite vrijedni i nikako nemojte razmišljati negativno.

Ako niste u radnom odnosu u ovom mjesecu vam ne vidim nalaženje kvalitetnog posla, ali vidim da ćete moći da nađete nešto u smislu kraćih građevinskih poslova, ili nešto u smislu rada na procenat. Period od 5. do 15. bi mogao da vam donese tako neki vid posla.

Ljubav: Nastavite i dalje da radite na bračnom odnosu. Ide na bolje i to baš onako ubrzano što se kaže, tako da budite bez brige. Za slobodne osobe se vidi mogućnost promjena na bolje.

Neki muškarac će vas upoznati sa tom osobom i vidi se da će biti malo stariji od vas, ali i neko ko ima negativno emotivno iskustvo iz prošlosti tj. dosta je patio u protekloj vezi, tako da imajte strpljenja za njega ako uvidite da vam ne vjeruje sto posto. To tako može potrajati neko vrijeme, ali neće dugo.

Zdravlje: Ako imate problem sa bolom u stomaku, ili nadimanje istog nemojte zapostavljati problem, već se obratite ljekarima.

Jarac

Posao: Na poslu vam se dešavaju bolje situacije i to je više nego dobro. Vidljivo je moguće povećanje plate, tako da će to biti razlog više zbog čega ćete se još više truditi. Ako ne radite savjet je da se posvetite traženju posla na mjestima koja imaju veze sa strujom na bilo koji način.

Bilo da je u pitanju popravka električnih uređaja, ili čak šta više rad u distribuciji. Zaista možete biti zadovoljni, tako da nemate razloga da se sekirate. U principu vi ste rijetko kada zabrinuti, jer uvijek nekako brzo uspijete da nađete rješenje.

Ljubav: U braku neće biti većih problema. Ok, kao i svuda tako i kod vas može doći do toga da izgovorite nešto pogrešno, ali mislim da to neće puno naljutiti voljeno biće. Vi ste neko ko voli sport i vjerujem da svako slobodno vrijeme koristite za njega.
Ako ste slobodni ovoga puta bi mogli da spojite korisno i lijepo. Ciljam na to da bi baš na toj nekoj sportskoj zabavi mogli da upoznate dosta dobru osobu za sebe sa kojom bi mogli da uđete u vezu i to ne vezu prolaznog karaktera, već u onu koja bi mogla da traje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa centrom za ravnotežu, kao i jače vrtoglavice.

Vodolija

Posao: Ne možete ni zamisliti koliko ste svojim ponašanjem mogli da ugrozite radno mjesto na kome ste bili. Bilo je pitanje dana kada bi mogli da ostanete bez istog. Dobro je da ste sebe ubijedili da tako više ne ide i da trebate da se posvetite svemu tome u koliko želite da tu budete i dalje.

Biće bolje u ovom mjesecu i to je jako lijepo za vidjeti. Ako ne radite savjet je da tražite poslove gdje se dosta radi. To bi dobro došlo i po vas kao ličnost, ali i po samu zaradu koju možete ostvariti. Od 14. do 21. se posvetite tome.

Ljubav: U braku se takođe vidi poboljšanje. Partner shvata da vam je njegova podrška jako važna, ali i to da ste neko ko napokon ima želju nešto da pokrene u svom životu. Vidjećete i sami koliko je u stanju da vas voli. Ako niste zaljubljeni to bi moglo da bude prošlost.

Možada vam se u početku neće svidjeti sto osoba koja će vas zavesti ima djecu, ali i brak iza sebe, ali vremenom zaista možete shvatiti da je vrijedan vašeg truda. Već druga sedmica u mjesecu bi mogla da vam donese takav vid veze.

Zdravlje: Moguće je pojavljivanje manjeg krvnog pritiska, pa kontrolišite sebe.

Ribe

Posao: Nekako nikako sebe da organizujete na pravi način. Uvijek se nešto u zadnjem trenutku budite, ali dobro važno je da uspijevate sve poslovne obaveze da postignete. Bilo bi bolje kada bi nekako bili organizovaniji zbog vas kao vas, ali dokle god ne snosite posljedice nemate razloga za brigom.

Bićete vi zadovoljni i imaćete uspjeha i tokom ovog mjeseca. Ako ne radite pokušajte na mjestima vezanim za vozača, ali samo b kategorije. To bi bilo dobro po vašu psihu, ali bi mogli fino i da zaradite. Posljednja sedmica u mjesecu bi mogla da vam donese takav vid posla.

Ljubav: U braku će vladati harmonija. Uživaćete u tome da čim vidite voljeno biće kako je nervozno napravite scenu i da ga opustite. Takav vid energije će vam vladati u ovom mjesecu. Slobodnim osobama je moguća veza, ali samo ona neobaveznog karaktera i to sa osobom koja je u braku.
Ubijedite sebe od starta da tu ne možete očekivati ništa kvalitetno, već da ćete moći da trajete jedno sa drugim do kada ta osoba bude željela. Ako niste spremni na tako nešto onda bolje nemojte ništa ni počinjati. Drugi vikend u mesecu i trebalo da vam donese takav vid veze.

Zdravlje: Nemojte trpiti zubobolje kako sebi ne bi napravili još gore, već gledajte da riješite problem koji imate što je prije to moguće.

Prethodni članakPOKLON GRADU: Omladinski hor Zenica upriličio koncert “Veče klasične muzike”
Sljedeći članakU BiH narednih dana uglavnom sunčano