Astrolozi upozoravaju: U utorak nas očekuje težak horoskopski aspekt

ljutnja razocaranje psihopata lazi pexels
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Sunce će biti u opoziciji s Neptunom od 14. septembra i učinit će da budete osjetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije. U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice.

Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali prije nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate.

Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje riječi koristite kako ne biste povrijedili tuđe osjećaje.

Jedini odbrambeni mehanizam tokom opozicije Sunca i Neptuna je vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što možete i umijete. Najbolji način za to je da ovladate svojim kreativnim talentima, koji uključuju muziku, pisanje, poeziju, ples i modu.

Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će vas pokušavati iskoristiti. Naučite reći “ne” i otići u pravom trenutku. Budite oprezni u započinjanju novih veza. Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namjerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne.

Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno.

Ako se suočite s razočarenjem i obeshrabrenjem, bit čete u iskušenju pobjeći od surove realnosti života i živjeti u snovima. Spustite se na zemlju, odvažite srce jer ste hrabri suočiti se sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi, piše Atma.