Atraktivna Srbijanka otkrila kako joj se upucavao Ronaldo: Javio mi se, ali saznali su i novinari…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Atraktivna srpska manekenka Kristina Perić (26) tokom gostovanja u emisiji Amigi G Show otkrila je detalje razgovora sa slavnim portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom. 

– Ronaldo mi je zbilja pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje i vjerujem da se zbog toga javio – ispričala je Kristina koja nije krila da je bila oduševljena kada joj se Ronaldo javio.

Naime, Srpkinja je upoznala Ronalda 2016. godine kada je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk koja je isto kao i Kristina bila ‘Viktorijin anđeo’. 

Srpska manekenka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu djevojku, a upravo je to bio razlog zbog čega ju je jedan od njezinih prijatelja poželio predstaviti Portugalcu.

– Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična kao Irina – rekla je tada Kristina nakon čega je dodala:

– Odmah sam ‘kliknula’ s Ronaldom jer njemu nisu bitni slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva. Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje.