Austrijski sud donio presudu: PCR test nije vjerodostojan!

“U ime republike” 24. ožujka donesena je senzacionalna presuda pod poslovnim brojem VGW-103/048/3227 / 2021-2, koja je Kurzovoj vladi dala snažan šamar. Sud je na nekoliko mjesta izjavio da PCR test nije prikladan za utvrđivanje zaraznosti. Ova vjerojatno činjenično ispravna presuda neizravno odbacuje cjelokupnu politiku o koroni u Austriji koja se temelji na ovom testu.

Bečki upravni sud usvojio je žalbu FPÖ-a na zabranu sastanka registriranog 31. siječnja u Beču. “Zabrana je bila pogrešna”, kaže se u ime republike. U osnovama presude sud je na temelju znanstvenih studija izjavio da su temelji zabrane koju je iznijelo Odjeljenje državne bečke policije potpuno neutemeljeni. Sud se slaže s izjavama u tužbi “po svim točkama” i čak nadilazi argumente koje je iznio sam FPÖ. Konkretno, masovno se ispituju kriteriji i definicije korišteni za određivanje broja oboljelih od korone.

“PCR test nije prikladan za dijagnostiku”

Izričito se ističe da, čak i prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), „PCR test nije prikladan za dijagnozu i sam po sebi ne govori ništa o bolesti ili infekciji neke osobe”. Međutim, ministar zdravstva koristi potpuno drugu, puno širu definiciju slučaja za bolesti Covid 19, koja se ne može opravdati zabranom sastanka, jer:

Je li Komisija Corona trebala utemeljiti definiciju slučaja ministra zdravstva, a ne WHO-a; pa je svako određivanje broja za “bolesne / zaražene” pogrešno.

Sud je zaključio da “informacije” gradske zdravstvene službe u Beču, na kojima se temelji zabrana od strane Državne policijske uprave u Beču, “ne sadrže valjane i na dokazima utemeljene izjave ili nalaze o epidemiji”.

Sud doslovno:

Na temelju definicija ministra zdravstva, “Definicija slučaja Covid-19” od 23. prosinca 2020. godine, “potvrđeni slučaj” 1) je svaka osoba koja ima dokaze o nukleinskoj kiselini specifičnoj za SARS-CoV-2 (PCR test, bilješka ), bez obzira na kliničku manifestaciju ili 2) bilo koja osoba s dokazima antigena specifičnog za SARS-CoV koja udovoljava kliničkim kriterijima ili 3) bilo koja osoba s dokazom antigena specifičnog za SARS-CoV koja zadovoljava epidemiološke kriterije. Dakle, nitko to ne ispunjava

https://www.facebook.com/169051073236170/posts/1946394958835097/

Prethodni članakZa liječenje Taibe Petrovac potrebno više od 200.000 KM: Ko spasi jedan život, kao da je cijeli svijet spasio
Sljedeći članakPijan i bez vozačke 82-godišnjak vozio autoputem u pogrešnom smjeru