Automobilom naletio na grupu ljudi, četiri osobe poginule

Automobilom naletio na grupu ljudi, četiri osobe poginule

Četiri osobe su poginule, a osmoro je povrijeđeno kada je automobil naletio na grupu ljudi u španskoj opštini Torehon de Ardoz, u regionu Madrida, saopštila je danas lokalna spasilačka služba.

“Kada smo stigli na lice mjesta, zatekli smo četiri osobe koje su preminule od posljedica višestrukih preloma. Takođe smo pronašli i zbrinuli četiri osobe koje su zadobile teške tjelesne povrede. Oni su prebačeni u bolnice u provinciji Madrid”, rekao je radnik hitne pomoći.

On je dodao da su još dvije žrtve odvezene u medicinske ustanove sa potencijalno ozbiljnim povredama, a još dvije su zadobile lakše povrede.

Španski list “El mundo” objavio je, pozivajući se na izvore, da je jedna od žrtava bila maloljetna osoba od 17 godina. Poginuli su i 65-godišnja žena i dva muškarca od 60 i 37 godina, navodi list.

Kako se navodi, prvi rezultati istrage pokazali su da se nesreća dogodila tokom vjenčanja.

Iz razloga koji se sada utvrđuju, tokom proslave izbio je sukob između dvije osobe, koji je prerastao u tuču na ulici. Na grupu, koju su činili članovi jedne porodice, tada je naletio automobil.

Vozač automobila, muškarac star 35 godina, zadržan je u policiji u opštini Sesena, navodi se u izvještaju i dodaje da su sa njim u vozilu bila i dva maloljetnika starosti 16 i 15 godina.

U automobilu je vjerovatno bila još jedna osoba, koja je pobjegla sa lica mjesta, piše list.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica