Portal 072info

AUTOŠKOLA ‘FAR’ ZENICA: Naše strpljenje Vaš uspjeh!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Sponzorisana objava

Autoškola ‘Far’ Zenica nudi vam najjednostavniji, najbolji i najpovoljniji put do vozačke dozvole, pri tome ne zanemarujući cilj instruktora koji nastoji da kandidat postane što kvalitetniji vozač. Pored navedenog, njihov cilj je da sa lakoćom upravlja vozilima iz koje je kategorije prošao edkuaciju, te da pokazuje svoje znanje i vještine sigurne i dinamične vožnje.

AUTOSKOLA FAR ZENICAAutoškola ‘Far’ Zenica nudi vam polaganje vozačke dozvole ‘B’ kategorije uz mogućnost plaćanja na rate, a dugogodišnje iskustvo instruktora u ovom poslu garant su kako ćete po završetku obuke izrasti u kvalitetnog vozača. Osim toga, imate mogućnost birati instruktora ili pak instruktoricu, a pogodnosti iz ove uspješne autoškole se ne zaustavljaju ovdje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naime, u toku je ekstra ponuda za studente i maturante koji se odluče za polaganje vozačkog ispita, gdje ih očekuje nesvakidašnja cijena polaganja od svega 525 KM.

Previše je razloga da svoje povjerenje ukažete Autoškoli ‘Far’ Zenice, a sve detaljnije informacije možete dobiti na brojeve telefona: 061 250 089 – Šabić Hidajet i/ili 061 713 347 – Kavaz Zlatija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME