Portal 072info

AUTOŠKOLA ‘IZO-PROMET’: Osvoji poklon bon u vrijednosti 200 KM!

poklon bon

Autoškola ‘Izo-promet’ vrši obuke za vozače motornih vozila na najbrži, najjednostavniji i najpovoljniji način. Dugogodišnje iskustvo koje datire više od 11 godina pokazatelj su da ćete se prepustiti velikom profesionalcu, instruktoru Harisu Hrnjiću.

U ostvarenju zajedničkog cilja kako biste stekli profesionalnu obuku za upravljanje motornim vozilom ‘B’ kategorije i što lakše osigurali put do vozačke dozvole neophodno vam je:

1. Ljekarsko uvjerenje,
2. Teoretska nastava (28 n/č)
3. Polaganje propisa o bezbijednosti saobraćaja (testovi)
4. Obuka i polaganje prve pomoći
5. Obuka iz upravljanja motornim vozilom (35 n/č)
6. Polaganje ispita iz upravljanja motornim vozilom

Autoškola ‘Izo-Promet’ uputit će vas na pravu adresu, te zajedno sa vama pratiti kompletan proces polaganja vozačkog ispita što je još jedan od pokazatelja spoja profesionalnosti i dugogodišnjeg iskustva. Pored navedenog, nude i doobuku kandidata koji posjeduju vozačku dozvolu, a nisu sigurni da mogu samostalno upravljati motornim vozilom.

Povodom predstojećeg praznika Nove godine, Autoškola ‘Izo-Promet’ u saradnji sa našim portalom nagrađuje naše čitatelje sa poklon bonom u vrijednosti 200 KM bilo da vi želite polagati vozački ispit, ili da imate prijatelja sa tom namjerom. Tako će svi članovi naše Facebook stranice portala moći osvojiti NOVČANI BON u vrijednosti 200 KM, te tako na još pristupačniji način položiti vozački ispit. Više informacija potražite već sutra na našoj Facebook stranici, a nagradna igra traje od 01. do 31. decembra. Svi učesnicima želimo puno sreće!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box