7C231801 9321 4AB0 B09C FD64DCE59EB4
AUTOR: P.D.
DATUM: stu 10, 2021 @ 13:05
KATEGORIJA: Promo
FIXGEHALT

Autoškola “Muslić” Zenica nudi obuku kandidata za B, C1, C, CE, D i DE kategorije, po najpovoljnijim cijenama u gradu, a sve to na najmodernijim vozilima, predavanjem teoretske nastave u prostorijama autoškole uz mogućnost plaćanja na rate bez kamata! Osim toga, u toku je i akcija povodom nastupajućih praznika, zbog čega u Autoškoli “Muslić” možete ostvariti dodatni novogodišnji popust kako biste osigurali svoj najbrži put do vozačke dozvole!

NER FIT

-Mi smo autoškola sa dodatnom vrijednošću jer svoje metode osposobljavanja vozača temeljimo na dugogodišnjem iskustvo naših uposlenika. Također, najbrži smo put do vozačke dozvole, a instruktori i predavači naše autoškole su profesionalci koi će vas upoznati sa svim potencijalnim opasnostima sudjelovanja u prometu. Naš cilj nije olakšati vam stjecanje vozačkih kategorija, nego vas kao partneri u školovanju želimo kvalitetno pripremiti da ih zaslužite vlastitim znanjem – kažu iz Autoškole “Muslić”.

Uvjereni smo kako neće pretjerano razmišljati, te da ćete pored toga što su najpovoljnija autoškola u gradu iskoristiti i trenutni novogodišnji popust i kontaktirati ih već danas na brojeve telefona 062 226 126

Za više informacija možete ih posjetiti i lično na adresi Prve zeničke brigade 119 u Zenici, ali i posjetiti na zvaničnoj Facebook stranici autoškole.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Uvjerite se zbog čega su brojni kandidati svoje povjerenje na putu do stjecanja vozačke dozvole ukazali upravo Autoškoli “Muslić”.

LIDER