AUTOŠKOLA “MUSLIĆ” ZENICA: Novogodišnja akcija polaganja vozačkih ispita!

7C231801 9321 4AB0 B09C FD64DCE59EB4
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Autoškola “Muslić” Zenica nudi obuku kandidata za B, C1, C, CE, D i DE kategorije, po najpovoljnijim cijenama u gradu, a sve to na najmodernijim vozilima, predavanjem teoretske nastave u prostorijama autoškole uz mogućnost plaćanja na rate bez kamata! Osim toga, u toku je i akcija povodom nastupajućih praznika, zbog čega u Autoškoli “Muslić” možete ostvariti dodatni novogodišnji popust kako biste osigurali svoj najbrži put do vozačke dozvole!

-Mi smo autoškola sa dodatnom vrijednošću jer svoje metode osposobljavanja vozača temeljimo na dugogodišnjem iskustvo naših uposlenika. Također, najbrži smo put do vozačke dozvole, a instruktori i predavači naše autoškole su profesionalci koi će vas upoznati sa svim potencijalnim opasnostima sudjelovanja u prometu. Naš cilj nije olakšati vam stjecanje vozačkih kategorija, nego vas kao partneri u školovanju želimo kvalitetno pripremiti da ih zaslužite vlastitim znanjem – kažu iz Autoškole “Muslić”.

Uvjereni smo kako neće pretjerano razmišljati, te da ćete pored toga što su najpovoljnija autoškola u gradu iskoristiti i trenutni novogodišnji popust i kontaktirati ih već danas na brojeve telefona 062 226 126

Za više informacija možete ih posjetiti i lično na adresi Prve zeničke brigade 119 u Zenici, ali i posjetiti na zvaničnoj Facebook stranici autoškole.

Uvjerite se zbog čega su brojni kandidati svoje povjerenje na putu do stjecanja vozačke dozvole ukazali upravo Autoškoli “Muslić”.