Portal 072info

“Avaz” bebama rođenim u Kantonalnoj bolnici Zenica darovao 100 vrijednih poklon paketa

Nakon Sarajeva, Mostara, Tuzle, Bijeljine i Bihaća, “Dnevni avaz” obradovao je danas, vrijednim poklonima, bebe i njihove majke u Kantonalnoj bolnici Zenica. Riječ je o velikoj akciji koja se realizira u povodu obilježavanja 25 godina grupacije “Avaz”, koja je ove godine odlučila promovirati istinske porodične vrijednosti.

Prema riječima Jovane Marković-Vidaković, direktorice marketinga kompanije “Avaz”, odučili su se ukazati na važnost rasta nataliteta ali i da s roditeljima podijele najvažniji ternutak u njihovim životima – rođenje djeteta.

– Dosad smo donirali šest porodilišta u državi, obradovali smo više od 700 beba. Posjeta Zenici je posljednja, sedma, akcija kojom završavamo aktivnosti – pojašnjava Marković-Vidaković. Nakon razgovora s predstavnicima Službe za ženske bolesti perinatologiju i neonatologiju, gdje su razgovorali o stanju i potrebama Službe, uslijedilo je uručenje stotinu poklona.

Vidno oduševljene majke nisu mogle sakriti osmijeh i oduševljenje vrijednom poklonima, koji, kako su kazale, sadrže itekako korisne potrepštine za njihove bebe. “Avazovu” akciju darivanja podržali su poslovni saradnici i kompanije Johnson&Johnson, Dr Pasha, Ewopharm, Medis, Oktal Pharma, Saniteks, Phoenix Pharma, Berlin Chemie, Farmaduks Mam, PharmaSwiss SA, Karaka i Orbico.

avaz.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box