Azis se godinama oblačio kao žena: Danas je prava muškarčina, pogledajte kako izgleda

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Čuveni pjevač iz Bugarske Azis, poznat je po svojim pjesmama koje se prepjevavaju i na naš jezik, ali i po transformacijama koje nikada nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.

Godinama na estradi pomjeraju se granice i reperi za to šta nekoga čini popularnim ili zvijezdom. Pojedini su veoma brzo shvatili kako funkcioniše šoubiznis i to dobro unovčili.

Jedan od njih je i bugarski pjevač Azis koji je na scenu stupio kao transrodna osoba. Nosio je provokativnu žensku garderobu, visoke štikle, upadljivu šminku i frizuru.
Izazvao je pravi bum na Balkanu, a pojedine srpske pjevačice odmah su sa njim sklopile saradnju. Neke od njih su i Jelena Karleuša i Marta Savić.

ČITAJ JOŠ:  Pogledajte kako je popularni Azis izgledao obučen kao žena

On je nedavno bio gost emisije Premijera-Vikend specijal, svojim sadašnjim izgledom je sve šokirao, što je njega nasmijalo, a ovu priliku je iskoristio da kaže koliko mu je drago što ima puno prijatelja u Beogradu, a onda se dotakao i svojih transformacijama.

-Sretan sam čovjek jer imam toliko prijatelja u Beogradu, zbog kovida smo se malo udaljili, ali svima šaljem poljubac. Ljubav je ljepša kada se šuti o njoj, zato me nikada nećete vidjeti da se slikam sa svojim pjevačem – iskren je Azis i dodaje:

ČITAJ JOŠ:  Koraci koji sabotiraju vaš gubitak kilograma – ima ih 5, prepoznajete li se?

-Već deset godina ne radim transformacije, ovo sam ja, prirodan izgled je nova crna. Nisam ispratio vašeg ovogodišnjeg predstavnika za pjesmu Eurovizije, ali tri djevojke od prošle godine su prave bombe.

Kurir

072INFO TV