Portal 072info

B2B BiH: Vrijeme je za nove poslovne trendove!

 B2B BiH digitalna business web platforma putem inovativnih IT alata povezat će kompanije u B2C                  (business – to – consumer) i B2B  (business – to –business) segmentu, u realnom vremenu i omogućiti suvremena i moderna rješenja za povećanje prodaje i stvaranje idealnih marketinških prilika i aktivnosti.

Sam koncept projekta predstavljen je 21.04.2016. godine u Hotelu Europe u Sarajevu pred predstavnicima 100 najvećih bh. kompanija, kao i brojnim medijima.

Koristeći najnovije IT alate i trendove u svojoj strukturi B2B BiH će bh. kompanijama ponuditi novi pristup i olakšati komunikaciju sa svim ciljnim grupama u realnom vremenu, a svojim novim i sadašnjim kupcima i klijetnima omogućit će lakši i jednostavniji način dolaska do novih, svježih i pravovremenih informacija iz kompanije i njenih brandova.

ADVANCED BUSINESS SEARCH, News Feed innovative, Direct communications, HR – Human Resources…, neki su od alata koji čine strukturu platforme.

Najveće bh. kompanije podržale su B2B BiH i opredjelile se za NOVE POSLOVNE TRENDOVE, a srednje i male kompanije već uveliko slijede taj put.

Kompanije svoje BUSINESS PROFILE mogu registrirati na www.b2bbih.ba kako bi se pronašli na platformi sa početkom njenog rada.

b2b

PROMO

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box