Portal 072info

Baka Prase ne štedi: Poklonio svoj automobil od 230.000 eura za snimanje spota

bakaprasae
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prva epizoda nove sezone najvećeg regionalnog hip-hop talent šoua, Rap Campa izašla je na JoomBoos YouTube kanalu. Tražimo nove talente, a u prvoj epizodi dobili su luksuzni automobil – od Baka Praseta.

Ovaj Lamborghini sam nabavio za mentore i za kandidate, auto je definitivno strava – rekao je jutjuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, na početku prve epizode nove sezone JoomBoosova šoua Rap Camp. Baka, baš kao i u prvoj, ima svoju ulogu i u novoj sezoni, a ovoga puta je k’o ‘pijani milioner koji uokolo dijeli skupe automobile i dragocjene poklone – piše 24sata.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Ovaj automobil koji im je poklonio za snimanje vrijedi vrtoglavih 230 hiljada eura. Baka je odlučio da kandidati i mentori, Hiljson Mandela, Fil Tilen i Marin Ivanović Stoka, ove sezone moraju u natjecanje ući sa stilom, pa nije baš štedio da im isto i omogući.

– Ma ovaj auto je zakon, ko ne bi volio ovakav poklon odmah na početku nove sezone. Sad nas niko ne može zaustaviti da rasturimo, ova će sezona biti totalni hit – složili su se kandidati i mentori. Ovakav poklon su i očekivali od Bake, koji se i inače hvali skupim autima koje kupuje i vrijednim satovima koje nosi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 7
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME