Screenshot 4 1
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 1, 2022 @ 21:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Srbijanski mediji prenijeli su kako se youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase odselio iz Srbije nakon smrti influenserice Kristine Kike Đukić, a sada se on oglasio na svom YouTube kanalu i otkrio gdje se odselio.

Baka Prase tvrdi u videu da se odselio iz Srbije jer su mu prijetili smrću.

“Otišao sam iz Srbije, vrlo vjerojatno trajno. Dobvao sam prijetnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim s tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferrarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovdje sređuje živim kod mame i tate”, rekao je Baka.

“Nisam više mogao da se nosim s tim. Gdje god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje biti”, rekao je Baka pa se osvrnuo i na svoj YouTube kanal,

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Nemam nikakav plan. Ne znam hoću li snimati za YouTube. Ne osjećam se više kao da želim snimati, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovdje, pošto je ovdje živjeti skupo. Neću snimati za YouTube jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju, sve mi je ukinuto”, pojasnio je Ilić.

Otkrio je da je s njim i njegova djevojka Anja.

“Vjerojatno ćemo ovdje osnovati porodicu. Želim se povući iz javnosti, drago mi je što me tu niko ne prepoznaje. Ne znam šta će biti, ali nadam se da ćete me nastaviti podržavati, jer mi smo institucija”, zaključio je Baka.

Podsjećamo, Baka Prase i Kika su 2019. godine imali sukob koji je rezultirao i pjesmom koju je popularni Baka Prase snimio, a u kojoj je vrijeđao Kiku.

Ilić je bio jedan od prvih koji su se oglasili nakon smrti Kristine, a na društvenim mrežama mnogi su ga optužili kao predvodnika cyberbullyinga koji je influenserica trpila, zbog čega je pozvan i na saslušanje.

LIDER