Baka Prase strahuje za život: Plaši se osvete za Kikinu smrt

baka prase
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Da se nešto čudno dešava u životu Bogdana Ilića pokazuje i činjenica da on već danima ne objavljuje ništa na svom Instagramu ni Jutjub kanalu, na kome je posljednji video pod nazivom “Rastali smo se kao prijatelji” posvećen upravo preminuloj Kiki.

Jutjuber nedeljama dobija prijetnje zbog navodnog samoubistva influenserke Kristine Kike Đukić, zbog čega je u paničnom strahu. On se plaši osvete jer ima onih koji smatraju da je jedan od glavnih krivaca za smrt koleginice, sa kojom je svojevremeno bio u sukobu.

Kako kaže izvor blizak jutjuberu, Baka Prase od Kristinine sahrane na koju nije došao, svakodnevno dobija na desetine poruka u kojima mu se otvoreno preti nasiljem, a u nekima od njih i smrću! Iako u početku nije reagovao na njih, misleći da će se strasti u nekom momentu smiriti, kako su dani prolazili, a pretnje bile sve brutalnije, riješio je da spakuje kofere i da sa djevojkom Anjom Blagojević pred Novu godinu napusti Srbiju i na neko vrijeme pobjegne u Holandiju.

Ovoj Prasetovoj odluci, kako izvor navodi, kumovao je i strah od nadležnih sudskih organa i policije, gdje je već jednom bio priveden na ispitivanje u svojstvu građanina na osnovu zahtjeva za prikupljanje potrebnih obavještenja u vezi sa smrću mlade influenserke.

Izbor ove zemlje nije iznenađujući, jer upravo u Holandiji već nekoliko godina žive njegovi majka i otac – sveštenik Nenad Ilić, koji tamo ima i svoju parohiju. Inače, da se nešto čudno dešava u životu Bogdana Ilića pokazuje i činjenica da on već danima ne objavljuje ništa na svom Instagramu ni Jutjub kanalu, na kome je poslednji video pod nazivom “Rastali smo se kao prijatelji” postavljen prije dvije nedelje, a bio je posvećen upravo preminuloj Kiki.
Baka Prase nije odgovarao na pozive novinara.

Podsjetimo, Baka Prase i Kika su bili u svađi, a prije dvije godine je napravio i pjesmu u kojem je ismijao mladu influenserku. Neposredno po njenoj smrti, pripdnici SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje VTK priveli su Ilića na zahtjev Posebnog tužilaštva za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala.

Ilić je priveden u svojstvu građanina na osnovu zahtjeva za prikupljanje potrebnih obavještenja, odnosno razgovora u vezi novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga navodnog samoubistva Kristine Đukić Kike, taj što ju je Bogdan u posljednje dvije godine proganjao i navodio svoje fanove na isto krivično dijelo putem društvenih mreža.