BAKA PRASE VRIJEĐAO GRAĐANE TURSKE: Ne pate oni više nego mi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Srpski reper i youtuber Bogdan Ilić (26), poznatiji kao Baka Prase, sinoć je iznio šokantne informacije prema građanima Turske koje su zadesile brojni zemljotresi.

Ranije je Baka Prase izjavio da neće poslati pomoć Turskoj jer ima ljudi i na Balkanu kojima treba pomoći. Kako tvrdi on donira onima kojima je potrebno piše Crna-Hronika.

“Nije Turska zemlja četvrtog svijeta”, rekao je Baka, pri tome vrijeđajući one koji su ga pitali da li će poslati donaciju.

ČITAJ JOŠ:  Erdoan proglasio vanredno stanje: Imamo 3.549 poginulih i 22.168 povrijeđenih

Ne treba nikoga tjerati da pomaže. Prije ću da sačuvam pare i da pomognem nekom djetetu ovdje na našim prostorima nego njima u Turskoj. Ne pate oni više nego mi. Ja živim ekstremno dobro ali to ne znači da svi živi ekstremno dobro. Nemojte me bušiti glupostima da doniram Turskoj. Ne lupajte gluposti, koristite mozak.

Neću da doniram Turskoj, šta ćemo sad? Pu*ite mi ku*ac. “Nije Turska zemlja četvrtog svijeta”, rekao je Baka, pri tome vrijeđajući one koji su ga pitali da li će poslati donaciju.

ČITAJ JOŠ:  Emotivni susret oca i kćerkice nakon što je izvučena ispod ruševina
GODISNJICA
MARKETING