Baka se zbog ‘magičnog’ seksa zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca: Potrošila na njega životnu ušteđevinu pa ga otjerala

Screenshot 12 82

Britanka je nekoliko puta odbijala prošnje svog ljubavnika Rodneyja, ali kada ju je zaprosio na pozornici u klubu, pred svima, nije mogla reći ne. Nakon što su preselili u Englesku, sve je krenulo nizbrdo…

Beth Haining (68) uživala je u ‘magičnom’ seksu i vrućoj romansi sa svojim afričkim ljubavnikom, a sada upozorava druge žene na svoju nevolju. Ona je naime na njega potrošila cijelu svoju životnu ušteđevinu od 20 000 eura, prenosi 24sata.hr.

Upoznali se na društvenim mrežama, a kaže da je ‘pala’ na njegove seksi poruke.

– Trebala sam znati bolje. Znala sam se smijati ženama koje su padale na lijepe dečke iz inostranstva i pomisliti kako su lakovjerne i blesave. Sad sam jedna od njih – rekla je.

Imala je 63 godine kada je upoznala Rodneyja, koji je radio kao muzičar u Accri u Gani, gdje je ona vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

Povezali su se preko ljubavi prema muzici, a u to vrijeme Rodney je radio kao producent s poznatim imenima muzičke scene u Gani. To prijateljstvo došlo je u idealno vrijeme za Beth, koja je bila usamljena nakon što joj je sestra Gaynor umrla prije par godina, a majci je dijagnosticirana demencija.

Rodney je bio vrlo razgovorljiv i govorio joj je kako ima lijepu kosu i da bi je htio dodirnuti. Rekao joj je da ima 40 godina.

Uskoro ju je počeo tražiti novac, prvo sitne svote, a onda i veće, za muzičku opremu. Tada su počeli planirati i susret uživo, a on joj je tražio da ga posjeti u Gani, što je ona i učinila 2015. godine. Dočekao ju je na aerodromu i u autu ju je strastveno poljubio.

– U tom trenutku shvatila sam da nećemo biti samo prijatelji i već smo tu večer spavali zajedno – prisjetila se.

Ubrzo je započela romansa, a Rodney ju je nekoliko puta tražio da se uda za njega. Odbila ga je četiri ili pet puta te mu je govorila da se još ne poznaju dovoljno.

Sedam dana prije njenog povratka u Englesku, par je bio u noćnom klubu, kada se Rodney popeo na pozornicu i zaprosio ju pred svima. Rekao joj je da želi provesti život s njom i organizovao je vjenčanje pet dana kasnije, taman prije nego se trebala vratiti. Kaže da ga nije mogla odbiti dok su svi njegovi prijatelji pljeskali i navijali.

Već sljedeći dan kupila je vjenčanicu i prstenje te zamolila komšiju da joj pošalje njene papire od razvoda iz Engleske.

Tokom vjenčanja, Beth se šokirala kada je saznala da njen novi suprug nema 40 godina, nego da je u 30-ima, ali bilo je prekasno da odustane, rekla je.

Advokatu je platila oko 3500 eura da sredi vizu za Rodneyja, koju je dobio u februaru 2017.. Par je tada došao živjeti u njenoj kući u Worcestershireu, a stvari su odjednom krenule nizbrdo.

On se počeo žaliti na sve i češće je spavao na kauču nego u njihovom krevetu. Svađao bi se s njom oko svega, od hrane pa do hladnoće i toga što je morao pronaći posao. Nije mu bilo jasno kako ona nije bogata, iako je Britanka.

Njena djeca i prijatelji nisu ga voljeli, a uskoro je i ona shvatila da je sve bila laž.

Veza je pukla i zamolila ga je da odseli. Platila mu je put kući i razvod, što ju je koštalo oko 1500 eura, a on je još tvrdio i da ga je napala, ali nije htio pokrenuti tužbu, piše The Sun.

Nakon razvoda plakala je godinu dana i jako se udebljala te sada jedino želi nastaviti živjeti kao prije.