Bake iz Ljubuškog se posvađale zbog Zdravka Mamića

7a9511733c2fa4e2ebebf2ff7f70977a jpg pagespeed ce TjecIBbUnt

Dream Team Babe, grupa iz Ljubuškog koja je postala popularna širom regiona učešćem u showu Supertalent, više ne postoji.

Bake su se posvađale i krenule svojim putevima i to nakon što im je Zdravko Mamić poklonio 50.000 kuna. Članice Nada Lauc i Ana Škorput još uvijek su u dobrim odnosima, ali se ostatak grupe raspao.

Slobodna Dalmacija objavila je veliki intervju s bakama, u kojem one kažu da su radu društva presudile novčane donacije.

– Novci, moja kćeri. Prokleti bili, eto tako da kažem, unijeli su među nas razdor, sve babe ko da su se povampirile kada su počele ozbiljne donacije da liježu za “dream team”. Ko da su to pare za naše privatne džepove, a ne rad društva – kaže baka Anica.

Priznaju da im je presudila donacija Zdravka Mamića.

– Nije čovjek kriv, on je imao dobru namjeru, ali baš su se na njegovoj velikoj donaciji nekako “slomila kola“ – zaključuje Anica.
Dream Team Babe činile su Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput, a o njima je scenaristica i rediteljica Lejla Zvizdić snimila dokumentarni film.

IZVORCoolstyle
Prethodni članakŽivotna priča iz Gaze: Hannan prodajom slatkiša zarađuje za život svoje 13-člane porodice
Sljedeći članakKo u regionu plaća najskuplji rezervoar goriva, koliko za 50 litara rade građani BiH, a koliko susjedi