BALAŠ: U Goražde ne putujemo sa bijelom zastavom, očekujem tri boda!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rukometaši Čelika danas putuju u Goražde gdje se u okviru osmog kola Premijer lige sastaju sa RK Goraždom.

Sinoć su “Čelikovci”, pod “dirigentskom palicom” prof. Bojana Crnmomarkovića pred put u Goražde održali posljednji trening, na kome se kao i prethodnih dana dobro radilo i pripremale se varijante za važan susret u Goraždu.

– Imamo problema sa povredama. Naš standardni mladi igrač Hamza Hadžić, koji se tek “riješio” bolesti u leđima, na treningu je “zaradio” novu povredu (zgloba noge, op.a.) i ne putuje u Goražde. To je veliki hendikep za nas. Slično je i sa Mirzom Dervenčićem, golman Ajdin Tufekčić također je bolestan i ima gripu. Kod Maraka Pandžića je nešto bolja situacija, on je sanirao bolove u leđima i spreman je za Goražde – kaže Bojan Crnomarković,  trener RK Čelika.

Na put u Goražde putuju: Amar Ćerim, Jasmin Omerović, Mirza Dervenčić, Faris Mrako, Mustafa Babić, Enes Sirčo, Edvin Begović, Aldin Begagić, Nemanja Bezbradica, Almir Balaš, Adnan Begagić, Nikola Grahovac, Enes Skopljak, Marko Pandžić i oporavljeni Ranko Božić, koji je zbog povrede ramena bio van stroja mjesec i po dana.

– Veoma cijenimo mladu i taletovanu ekipu RK Goražda, ali mi u Goražde ne putujemo sa bijelom zastavom! Na trenzima smo marjivo radili, dobro se pripremili i ja očekujem da iz Goražda donesemo tri boda! – izjavio je Almir Balaš, jedan od najtalentovanijih igrača Čelika.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sportplus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sportplus”
GODISNJICA
MARKETING