AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Promo

Ugostiteljski objekat “Balgera” u zeničkom naselju Radakovo, na adresi Dobrovoljnih davalaca krvi 4c, više od 20 godina omiljeno je mjesto brojnih mještana prvenstveno ovog naselja, a potom i svih građana Zenice koji dolaze upravo u ovaj moderno uređeni objekat kako bi uživali u jutarnjem, podnevnom ili pak večernjem izlasku.

Svakodnevno u ovom ugostiteljskom objektu priređuju akcije, kojima se nastoje zahvaliti na ukazanom povjerenju brojnim sugrađanima koji uživaju u ugodnim trenucima provedenim u moderno uređenoj “Balgeri”.

Posebno je postala prepoznatljiva vikend akcija, a kada u “Balgeri” imate priliku uživati u vrhunskoj “Franck” kafi i Rauch prirodnom soku i to po cijeni od svega 2 KM.

Jedinstven ambijent

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ugostiteljstvu, pažljivo uređenom enterijeru, ljubaznom osoblju i pristupačnim cijenama, upravo se u ovom ugostiteljskom objektu često traži slobodno mjesto više.

Inače, u ponudi “Balgere” su i belgijski vafli, voćne salate, čoko musevi, uvijek svježi sendviči pekare “Zara”, a u ljetnom periodu i najbolji Ledo sladoled.

Omiljeno mjesto brojnih građana Zenice

Uvjereni smo kako ćete i ovaj vikend obavezno posjetiti “Balgeru”, objekat koji je postavio standarde kada govorimo o ugostiteljstvu i postao jedno od omiljenih mjesta za uživanje brojnih građana Zenice.

Zapratite ih na Facebooku KLIKOM OVDJE ili Instagramu KLIKOM OVDJE.