Portal 072info

Bandić napao Hrgu: ‘Nikad nisi rodila, nemoj mi o vrtićima govoriti!’

Prije dva dana Milan Bandić gostovao je kod Mirjane Hrge u emisiji RTL Direkt, a što je bio jedan od najčudnijih intervjua u ovoj kampanji. Vidno iznervirani i nervozni Bandić više je puta napao voditeljicu, a odgovori koje je davao bili su, u najmanju ruku, zbunjujući.

No, tu nije bio kraj. Index je u posjedu kraće audio snimke napravljene nakon što su se kamere ugasile. Na snimci, koju nećemo objaviti zbog zaštite izvora, a čiji vam transkript donosimo u nastavku, čuje se vidno iznervirani Bandić koji urla na Mirjanu Hrgu.

“Pa dajte molim vas, daj se smiri. Daj se dozovi pameti. Nemoj prodavati svoje ja za ništa”, govori Bandić u studiju nakon emisije.

“Proživi tri dana kao svoja, što bi selo reklo. Kako vas nije sram. Pozovete me kao gradonačelnika Zagreba u emisiju i onda lažete”, viče vidno iznervirani Bandić.

“Ma što lažemo?”, čuje se Hrga.

“Pa lažeš da nema toalet papira u vrtićima. Pa ‘ko si ti meni da ti mene ovdje sučeljavaš. Pa ti si se malo digla, previše si se digla”, govori Bandić kojemu je priča o vrtićima u emisiji očito ostavila gorak dojam.

“Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govorit”, bezobrazan je Bandić na što mu Hrga pokušava nešto reći, ali zagrebački gradonačelnik je prekida.

“Što si dobila to si i tražila”, viče Bandić na što se čuje kako se Hrga udaljuje.

Potom Bandić govori nešto nerazgovijetno. “Kad budeš imala djecu onda mi govori”, viče Bandić Hrgi koja se očito već udaljila.

“Hvala”, sarkastična je Hrga.

“Hvala tebi”, govori iznervirani Bandić.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box