Banjalučanin želio djecu, dobio tuđu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

slika (1)

Banjalučaninu M. Š. cio svijet srušio se prije dva mjeseca, kada je DNK analiza pokazala da dvoje maloljetne djece koje je stekao u trinaestogodišnjem braku i kojima se obradovao kao svaki otac – nisu njegova!

U potresnoj ispovijesti za “Press RS”, on tvrdi da je do ovog šokantnog saznanja došao tek tokom brakorazvodne parnice, kada su, kako naglašava, “sve gadosti njegove bivše supruge isplivale na površinu”!

“Vjenčali smo se prije 13 godina, ali jedno vrijeme nismo mogli da imamo djece. Na vantjelesnu oplodnju otišli smo 2006. godine, ali je trudnoća završila spontanim pobačajem. Nakon dvije godine, moja supruga je ponovo ostala u drugom stanju i rodila zdravo dijete. Međutim, odmah na početku trudnoće počela je čudno da se ponaša, u smislu da je postala provokativnija i razdražljivija, ali sam to pripisivao stanju u kojem se nalazila. Drugo dijete na svijet je došlo prije nepune tri godine i bilo mi je čudno da baš nimalo ne liči ni na koga iz moje porodice, ali se tada nisam pretjerano bavio time”, kazao je M.Š. kome je naknadana DNK analiza pokazala da to dvoje djece zapravo nisu njegova!

PRESS