Portal 072info

BARAŽ Futsal reprezentacija BiH počela pripreme pred dvomeč sa Kazahstanom

Foto: Armin Durgut/Patria
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Reprezentacija BiH u futsalu okupila se danas u Zenici u okviru priprema pred dvomeč sa Kazahstanom, piše novinska agencija Patria.

Prvi baraž susret za odlazak na Evropsko prvenstvo u futsalu koje se naredne godine igra u Srbiji bit će odigran 15. septembra u 20 sati u Areni Zenica, a revanš sedam dana poslije u Almatyu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Selektor BiH Boro Matan rekao je Patriji kako je ekipa Kazahstana vrlo zahtjevna ekipa, sa nekoliko dobrih brazilskih igrača, ali bez obzira na to nada se pobjedi bh. malonogometaša.

Prvom golmanu bh. selekcije Bahrudinu Omerbegoviću ovo je četvrti baraž, a također očekuje da će BiH savladati Kazahstan i proći dalje.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Očekujemo povoljan rezultat i nadamo se da ćemo otići na Euro. Kazahstan je dobra ekipa, ali i BiH ima svoje kvalitete – kaže Omerbegović.

Evo kako je bilo na današnjem treningu:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

 

Selektor Matan za ove utakmice računa na igrače:

Bahrudin Omerbegović (Centar), Marin Šunjić (Zrinjski), Ivan Matan (Alumnus, Hrvatska), Nijaz Mulahmetović (Centar), Nermin Jusić (Centar), Srđan Ivanković (Čelinac), Dražen Novoselac (Centar), Tomislav Bevand (Square, Hrvatska), Nermin Kahvedžić (Centar), Anel Radmilović (Centar), Marijo Aladžić (Centar), Stanislav Galić (Mostar Stari Grad), Josip Bošković (Zrinjski), Dragan Ikonić (Tango), Adnan Delahasanović (Centar), Ivan Ivanković (Zrinjski).

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6