Barbara Bobak otkrila detalje raskida s Darkom Lazićem: Ne želim da budem žrtva

ba 2
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Folker Darko Lazić našao se u žiži javnosti kada je nedavno završio u pritvoru zbog brze vožnje, kokaina i alkohola. Kako je tada izjavio, dotukao ga je navodno raskid veze s pjevačicom Barbarom Bobak, a pjevačica je u ispovijesti iznijela svoju stranu priče.

 – Ne znam kako da definišem kako se osjećam. Nezahvalno je i teško, nemam vrijeme za sebe da se izborim sama s tim, da odbolujem svoju bol –  započela je Barbara za “Ekskluziv”,pa se dotakla noći kada je Darko priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju: 

– To večer smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gdje je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gdje je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam –  rekla je Barbara.

Kako kaže da je ljuta i razocačarana.

 – Iznevjerena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi – pričala je pjevačica.

Barbara je odlučila da prekine svaki kontakt sa Darkom.

 – Pisao mi je kad je izašao, ali ja sam se pokupila i otišla kod svojih. Nismo se čuli. To što je on uradio nije bilo okidač ili razlog, ja ne želim da budem žrtva – dodala je Bobak.

Lazić je rekao da je pio jer je bio emotivno razoren zbog raskida s Barabarom.

– Nije trebalo to da uradi. Ja ću ostati čista, da ispoštujem njegovu djecu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspjelo, poželjela sam joj sve najbolje i sreću što se tiče njega – govorila je Barbara.

Avaz